Cautare

34 de rezultate pentru "biografie" (3.50 secunde)
E Basescu mama lui Tatulici de i-a patruns atat de adanc in biografie? I-o fi matusa sau tata vitreg? N-am inteles.
Biografie - Kiril Iliev s-a nascut in anul 1979 in orasul Vrata. In 1999 a absolvit liceul in orasul sau natal, specializat in muzica.
Textele configureaza o biografie in cautarea unui timp pierdut. Se remarca insa, inca de pe acum, o inconsistenta a suflului epic, o constructie saturata liric, un artificiu stilistic, in detrimentul naturaletei (Laurentiu Ulici).
La fiecare categorie (debut, cea mai buna carte de eseistica, cea mai buna biografie etc.) sunt nominalizate cate 10 titluri, iar juriul este format din scriitori, critici literari, editori, librari.
Biografie Gabriela Negreanu. S-a nascut la 06 iulie 1947. Gabriela Negreanu (1947-1995) ar fi implinit anul acesta 70 de ani daca nu ar fi ales sa se sinucida, inca tanara fiind, la mijlocul anilor '90.
Biografie Jiddu Krishnamurti s-a nascut pe 12 mai 1895 in orasul Madanapalle din actualul stat indian Andhra Pradesh, pe atunci sub dominatie britanica.
In 1946, Osho are experienta primului sau satori.(Satori inseamna inlaturarea falsului si patrunderea in real in exterior, in centru in interior, in sinele tau natural, ordinar, obisnuit.) Biografie De-a lungul anilor experientele sale meditative au devenit din ce in ce mai profunde.
Biografie Alan Watts s-a nascut in Londra in anul 1915, la inceputul Primul Razboi Mondial. ÈŠnca de la o varsta frageda si-a manifestat interesul pentru arta estica.
WIKIPEDIA Biografie A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie. A urmat cursuri postuniversitare: • Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Automatica-Robotica -Biotehnologie;
Nu stiu daca exista personaj cu o biografie mai ocultata decat Basescu. Iar un astfel de personaj a avut doua mandate prezidentiale.
Biografie Erich von Daniken a studiat la Colegiul St-Michel din Fribourg, ca student el s-a ocupat cu studiul de stravechi scrieri sfinte.
S-au preferat persoane cu o biografie profesionala imaculata, neinceputa, neprihanita de exercitiul guvernarii, astfel incat viitorului Executiv sa nu i se poata aplica din start stigmatul nefastului algoritm al CDR.
Inalt Preasfintitul Bartolomeu are o biografie tumultuoasa. Nascut in 1921, a imbratisat viata monahala in 1942. A participat la miscarile anticomuniste studentesti de la Cluj din perioada 1945-1947.
Goana actuala dupa surprize in dosare si dupa detalii de biografie nu e decat reculul firesc al tacerii ipocrite in care ne-am complacut atunci, dupa 1990.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com