Cautare

10889 de rezultate pentru "bijuterii italiene la bucuresti" (4.23 secunde)
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal". Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 14 - 16 iunie 2013, interval orar 10.00 - 18.30.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu din Capitala. "Am adus la vanzare bluze unicat din matase naturala - intre 40 - 60 RON, maieuri cu corali - 40 RON. Fac haine inainte de a face bijuterii!
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... "Am adus la acest targ scoici si coliere, care au mers bine, dar si pandante si bratari din granate, lapis lazuli si citrin.
Maxim Hiruta din Bistrita participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu multe noutati in domeniu.
Irina Braileanu este o prezenta constanta a targurilor de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. In afara de faptul ca aceasta creeaza bijuterii din cristale si sarma impletita, se ocupa si de hainele hand-made deosebite. La editia din septembrie, Irina a venit cu:
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Marin Ghita din comuna Buzescu participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu bijuterii vechi, din argint:
Andrei Vasile si sotia sa participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
In showroom-ul Kabbalah, Thea Haimovitz ii invita pe iubitorii de bijuterii Kabbalah la un eveniment cu totul special: ... miercuri, joi si vineri, in perioada 16, 17 si 18 Decembrie, intre orele 18.30 - 20.30, showroom-ul are sediul la Laboratoarele Thea, Strada Theodor Aman 27, sect.
Stela Nedelea si sotul ei sunt prezente constante la targurile mesterilor populari organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Am adus pandantive, brose de Martior, pomisori multicolori cu toate pietrele, pomul vietii, de protectie, ingerasi, inimiare, bijuterii de chihlimbar, turmalina neagra, shungit, cranii de ametist, la 20 RON, 90 RON si 140 RON, cupru nativ, shatukit, serepentin, dioptaz din Congo, figurine din steatit, coliere din turmalina, ametist si cuart roz, intre 80 RON - 500 RON, ne-a spus Anamaria Vidu care participa la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului National de Gelogie.
Am incepand de la coliere, bratari, care erau mai cunoscute si dinainte, dar cele mai multe sunt din afara Romaniei, dar am si din Romania.
Avem pandantive scoici, lucrate pe felii de lemn, lipite cu lac, pandantive din rasina, cu diverse produse pictate cu flori naturale sau scoici integrate in rasina, coastere, pahare, cesti de cafea, pictate si in rasina, suporti pentru lumanari sau pentru betigase naturale, cutiute pentru bijuterii, cutiute cu pesti, tot pentru bijuterii, la 35 Ron, farfuriute cu plante impregnate in rasina.
Am venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii. ... La targul asta scaunelele din lemn - de la 100 Ron la 450 Ron.
Dan Turca si Sanziana Turca fac obiecte de cupru - bijuterii de cupru, inele de cupru, iar sotia mea face tricouri pictate, genti pictate, esarfe de matase pictate, la 40 rom, inelele sunt din sarma colorata, cu buline de lemn colorate si inele de cupru.
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
Fostul premier a fost deferit justitiei de DNA pentru ca i-a dat spaga presedintelui ONPCSB Ioan Melinescu, ca sa nu sesizeze organele penale despre mostenirea de la matusa Tamara.Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a finalizat cercetarile în cel mai important dosar de coruptie anchetat de aceasta institutie în ultimii ani.
Toate bune si frumoase, poate mai putin faptul ca are datorii la banci in valoare de 54. ... 500 lei de la un arendas.
Aceasta scumpire s-a facut simtita si la nivel mondial si se va reflecta in pretul bijuteriilor comercializate in Romania. Astfel ca un kilogram de aur care acum valoreaza aproximativ 15.500 euro se va scumpi continuu, iar la sfarstul anului 2006, va ajunge la pretul de 16.500 euro.
google-analytics.com