DeCeNews.ro informeaza :"Burlacita" Bianca Dragusanu, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1
Bianca Dragusanu risca sa-i fie reziliat contractul cu Antena 1. Sefii postului TV s-au cam saturat de incalcarile repetate ale regulamentului concursului "Burlacita", astfel ca acestia se gandesc serios sa se desparta de vedeta. Cea mai usoara pedeapsa ar fi ca Bianca sa ramana fara onorariul de 10.000 de euro, deoarece escapadele sale cu Adrian Cristea si cu Ciprian Marica, din timpul show-ului, pot fi amendate, potrivit clauzei contractuale, cu 50.000 de euro.
Ceea ce se preconiza a fi o crestere si o recunoastere pe plan profesional s-a transformat intr-un mare esec pentru Bianca Dragusanu, scrie cancan. Prestatia vedetei nu numai ca nu i-a multumit pe producatorii emisiunii "Burlacita", care asteptau din partea ei mai multa implicare, ba, mai mult, acestia sunt foc si para dupa ce vedeta a incalcat grav regulamentul.
"Nu s-a implicat deloc. Ea, de fiecare data, era nerabdatoare sa termine filmarile sa poata sa ia telefonul si sa dea SMS-uri. A iesit cu Cristea, dar cel mai grav a fost faptul ca a plecat de la filmari, in Turcia, ca sa se vada cu Marica.
Desi, initial, producatorii s-au gandit sa o pedepseasca pe Bianca taindu-i onorariul de 10.000 de euro, e posibil ca acestia sa recurga la masuri mult mai aspre. Vedeta a fost convocata la o sedinta, unde s-a ridicat problema ca ea sa fie data afara.