Cautare

8500 de rezultate pentru "bani online" (3.33 secunde)
Bani: Vei fi surprinsa cand vei primi o suma importanta de bani la care nu visai si astfel vei putea sa pui in aplicare planurile de vacanta pe care ti le-ai propus. ... Bani: ... Bani: ... Vei avea sansa sa faci alti bani, deci, distreaza-te, bucura-te si simte-te bine. ... Bani: ... Bani:
In care socializez deopotriva cu cei pe care-i apreciez, dar si cu cei pe care nu prea dau doi bani. ... Am socializat la un moment dat cu o persoana care ma blocase in online. ... De ce in online sunt ori macar par mai hater decat offline?
Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online.
Piata vanzarilor online va creste in 2008, atingand nivelul de 250 milioane de euro, cu peste 110% mai mare decat anul trecut, cand s-a ridicat la 115 milioane de euro, potrivit estimarilor magazinului online eMAG. "Comparativ cu 2007, asteptam o dublare a pietei de retail online.
Piata vanzarilor online va creste in 2008, atingand nivelul de 250 milioane de euro, cu peste 110% mai mare decat anul trecut, cand s-a ridicat la 115 milioane de euro, potrivit estimarilor magazinului online eMAG. "Comparativ cu 2007, asteptam o dublare a pietei de retail online.
Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5.500 utilizatori din categoria IMM-urilor. Platile efectuate prin serviciul Raiffeisen Online beneficiaza de comisioane cu pana la 85% mai mici decat cele efectuate la ghiseele bancii.
Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China. ... Firma Anticariat Online SRL a fost infiintata in 2001 si a fost prima librarie virtuala din tara, la data respectiva.
site-uri web, aplicatii pe suport CD-ROM, campanii online, campanii de bannere ºi newslettere. ... In schimb, o creºtere semnificativã au avut-o secþiunile de comert electronic ºi servicii online (aproape 20% din site-urile inscrise), ceea ce demonstreazã cã, in Romania, aceste domenii sunt in plinã expansiune.
Conform monitorizarilor ARBOmedia, peste jumatate din top 50 spenderi de publicitate din Romania au folosit si media online in mixul de comunicare in 2005.
MONEY.ro a analizat traficul site-urilor "cu specific", chiar daca e un subiect "tabu", pentru a vedea si "fata nevazuta" a online-ului romanesc.
Adrian Seceleanu , Vlad Popescu - Mediafax) Gigantii Google si Facebook - noile staruri ale industriei online - au accelerat in ultimii ani declinul Yahoo!
SOPA - sau Stop Online Piracy Act (Legea Opriti Pirateria Online) - si PIPA - sau Protect IP Act (Legea pentru Protectia IP-ului) - se rezuma in principal la patru elemente:
La prima rulare a oricarui program din pachetul Office Proffesional, vi se va cere sa-l activati online, alegeti optiunea ,,Enter a product key" si introduceti codul pe care l-ati primit la descarcare.
Specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender au descoperit o vulnerabilitate in mecanismul de autentificare al Facebook, care le permitea atacatorilor sa fure identitatea anumitor utilizatori de internet si sa le acceseze majoritatea conturilor online unde se pot conecta prin Facebook.
Votati personalitatea online a anului! ... Anul acesta voi participa pentru prima data si abia astept sa fiu acolo, la cel mai tare eveniment cu, despre si din online-ul romanesc!
In premiera, copiii din intreaga tara au avut sansa de a castiga unul din cele trei premii ale publicului prin inregistrarea online a desenului, pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene. Premiile la sectiunea online vor fi acordate dupa verificarea numarului de voturi primite de fiecare participant.
Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Explorarea jocurilor de cazinou online ne poarta adesea prin diverse tematici si mecanici inedite, oferind o experienta de joc dinamica si plina de surprize.
Apoi aflu ca statul condus de ei imi cere sa merg la 3 cozi lunar ca sa ii dau bani. ... De ce nu una singura, anuala si online cand pot fi 3 diferite si lunar? ... Pun deoparte niste bani pentru dvs., sunt un contribuabil constiincios.
La ora actuala exista televizoare cu playere chiar mai performante decat cele dedicate si astfel puteti impusca doi iepuri dintr-o lovitura, economisind si o parte din bani.
google-analytics.com