Cautare

8500 de rezultate pentru "bani online" (3.98 secunde)
Valoarea comertului electronic romanesc cu plata online prin card se va dubla anul viitor, la 70 de milioane de euro, iar numarul tranzactiilor este estimat la 780.000, fata de cele 463.000 de operatiuni din 2007, conform estimarilor integratorului de solutii pentru comert electronic GECAD ePayment.
Adevarul Holding pregateste lansarea Adevarul TV, care emite online pe adevarultv.net, si a Click FM Trustul de presa Adevarul Holding pregateste lansarea online a Adevarul TV, care in prezent emite in regim de proba pe adevarultv.net, si a Click FM, televiziunea si radioul detinute de Dinu Patriciu urmand sa emita on-air si in FM cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, relateaza Mediafax.
luna aprilie 2005 s-a incheiat cu un volum total al tranzactiilor realizate de catre magazinele online romanesti de peste 4 milioane USD, adica o crestere semnificativa comparativ cu sfasitul anului 2004.
Este de datoria parintilor, dar si a statului de a lua masurile adecvate pentru a proteja copiii in mediul online si pentru a ne asigura ca acestia beneficiaza de aceasta resursa moderna extraordinara, mai mult decat sa aiba de suferit de pe urma utilizarii sale.Inainte de a putea contribui la conturarea unui set de masuri in acest sens, trebuie sa intelegem situatia de fapt.
Nu ma voi adresa acum celor care cunosc foarte bine evenimentul si mediul online in general. ... O sa ma adresez celor care nu cunosc multe despre online:
Cand flirtul online inseamna infidelitatea in relatie? ... Alte comportamente care indica secretomania ar fi folosirea de parole pentru a bloca accesul la activitatea online personala sau ascunderea telefonului mobil si a extraselor de cont bancare, explica sexologul Gabriela Marin.
Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta, Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor hipermarketului online www.Carrefour-Online.ro o noua serie de beneficii de care se pot bucura incepand cu luna octombrie. ... Totodata, utilizatorii www.Carrefour-Online.ro pot comanda apa si bauturi fara limita asupra cantitatii.
Concursul s-a desfasurat in perioada 21 noiembrie - 15 decembrie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar si pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Industria cazinourilor a parcurs un drum lung si complex, de la stralucirea si fastul salilor de jocuri clasice, pana la lumea virtuala a jocurilor de noroc online. ... Campaniile online au adoptat o abordare mai directa, axandu-se pe usurinta accesului si pe disponibilitatea jocurilor.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Cele mai iubite sloturi cu tematica de Craciun imbina farmecul sarbatorilor cu entuziasmul oferit de jocurile de cazinou online, printre care se numara si  Winboss Casino, oferind jucatorilor o experienta incantatoare si magica.
Transpunerea indicatorilor treditionali din publicitatea offline in publicitatea online isi are rostul doar cu un preambul:
Valoarea cumparaturilor online realizate prin card s-a ridicat la 16,5 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, la un numar total de 200.000 de tranzactii, potrivit Gecad, care citeaza date ale Romcard, procesator final de plati online prin card in Romania.
Tanara antreprenoare Alexandra Popa (26 ani) a lansat in octombrie 2010 magazinul online de accesorii www.idealboutique.ro, in urma unei investitii initiale de 15.000 de euro pe care se asteapta sa o recupereze in jumatate de an.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. ... O mare parte din banii pentru campanie, aproape un milion de dolari, au fost stransi online.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. ... O mare parte din banii pentru campanie, aproape un milion de dolari, au fost stransi online.
Adrian Halpert) Angajatii Intact Media Group, trustul condus de Dan Voiculescu, au primit astazi un mesaj intern din partea conducerii companiei, prin care sunt anuntati ca "noua abordare strategica a Grupului va pune accentul pe dezvoltarea zonei TV si online" si ca " print-ul, in coordonatele actuale, raspunde mai greu necesitatilor de circulatie rapida si universal accesibila a informatiei".
Acest newsletter este destinat celor implicati in publicitatea online, fie ei planneri, buyeri, account manageri, strategi din cadrul agentiilor de publicitate sau oameni de marketing din companiile ce utilizeaza deja sau se gandesc sa apeleze pe viitor la publicitatea online.
Cu aplicatii pentru a te cupla precum Tinder si sute de site-uri de intalniri online, nu a fost niciodata mai usor sa inseli si sa scapi cu asta.
Revistele nu au murit, o duc chiar mai bine decat online-ul Un nou studiu a demonstrat ca mult mai putine reviste au "stins lumina" anul acesta sau au trecut exclusiv pe online in comparatie cu anul trecut.
google-analytics.com