Cautare

212 de rezultate pentru "asociatie" (3.73 secunde)
gentamicina, ciprofloxacina, eventual in asociatie cu cortizon. Nu este permisa utilizarea gentamicinei in cazul in care nu suntem siguri de integritatea membranei timpanice, deoarece patrunderea ei in urechea medie produce ototoxicitate.
Despre Centrul Gifted Education Centrul Gifted Education este o asociatie non-profit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiilor cu abilitati inalte, printr-o educatie de excelenta, promovand si utilizand cea mai buna curricula validata la nivel international de descoperire si dezvoltare a abilitatilor naturale si a potentialului copiilor, modele de bune practici in educatie, retele de profesori talentati, experti si profesionisti in educatie.
Persista dificultati, in ciuda unei noi legi, pentru diferite comunitati religioase, in obtinerea recunoasterii oficiale drept cult religios, sau in inregistrarea ca asociatie religioasa.
Este o forma de banalizare a SIDA, explica pentru AFP, Renaud Bouthier, director d'Avenir Sante, o asociatie activa in domeniul sanatatii de aproape 25 de ani.
Pasul imediat urmator a fost aprobarea in sedinta de consiliu de la finele lunii noiembrie a unei sume de 500.000 lei lunar, contributia Primariei Municipiului Bucuresti catre asociatie pentru promovarea orasului.
Pe langa implicarea in activitatile din noul centru de asistenta Samusocial, Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au contribuit la programele derulate de Samusocial Romania in ultimii 8 ani, parteneriatul dintre asociatie si Carrefour fiind reinnnoit in cursul anului trecut.
Pe langa implicarea in activitatile din noul centru de asistenta Samusocial, Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au contribuit la programele derulate de Samusocial Romania in ultimii 8 ani, parteneriatul dintre asociatie si Carrefour fiind reinnnoit in cursul anului trecut.
El a facut apoi voluntariat, intr-o asociatie de sprijin pentru cei care au avut experiente OZN traumatizante, incercand sa ajute pe cei care au trecut prin incidente similare.
Samantha Walker, director de cercetare la Asthma UK, asociatie care participa la acest studiu. Cercetatorii au descoperit ca simptomele bolii pot fi eliminate cu ajutorul unor molecule numite calcilitice.
Despre Societatea Romana de Dermatologie Societatea Romana de Dermatologie (SRD) este o asociatie profesionala si stiintifica a medicilor dermatovenerologi din Romania, fondata in anul 1928 si afiliata Asociatiei Medicale Romane (AMR).
Sunt membra a Societatii Romane de Oncologie - Hematologie Pediatrica si presedinte, fondator al Asociatiei de Medicina Scolara Mures, asociatie care face parte din Coaitia pentru Cauza Copilului cu Cancer.
- traditionalul minifestival pe apa, ce va fi organizat in parteneriat cu Asociatia Milla 23 - Ivan Patzaichin - competitie de vaslit care se va desfasura cu cele trei canotci puse la dispozitie de Asociatie, fiecare echipaj fiind alcatuit din 10+1 membri;
Astfel, copiii au acelasi drept la respect asupra integritatii fizica si psihice ca si adultii, se precizeaza pe site-ul Observatoire de la Violence Educative Ordinaire (OVEO), o asociatie franceza care militeaza in favoarea acestui text, precizeaza site-ul topsante!
S-ar putea sa va doriti sa reconstruiti ceva, fie ca este vorba despre o proprietate, de o vecinatate, de o asociatie sau de un grup de prieteni.
Printre aceste realizari considerabile, este si un consilier al Parlamentului Roman pentru probleme neobisnuite, Director al Departamentului de Situatii Speciale si Centrul de Cercetare al OZN-urilor si Psihotronicelor, fondator al Asociatie pentru studiul Fenomenului Aeronevelor Neidentificare si nu in cele din urma, autor al unor carti ezoterice.
Sprijinita de o asociatie care sustine recunoasterea celui de al treilea sex, ea a apelat atunci la cea mai cea mai inalta instanta a tarii, Curtea constitutionala.
(i100.independent.co.uk) 1 Romania 2 Columbia 3 Israel 4 Algeria 5 Turcia 6 Norvegia 7 Estonia 8 Spania 9 Germania 10 Etiopia Pe de alta parte, copii tot cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, au participat la un studiu de amploare facut si de o asociatie britanica.
Respectiva asociatie s-a constituit din dorinta de a oferii servicii sociale comunitatii bucurestene, ajutand astfel oamenii doritori de evolutie spirituala si mentala, sa beneficieze de suport specializat, in anumite situatii din viata.
Despre Organizatia Salvati Copiii Salvati Copiii este o organizatie neguvernamentala, asociatie de utilitate publica, non-profit, democratica, neafiliata politic sau religios, care militeaza activ pentru protectia drepturilor copilului in Romania, din 1990, in acord cu prevederile Conventiei Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului, cu Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene si cu legislatia Romaniei.
UNCAPI cuprinde 3 mari cooperative, o asociatie a crescatorilor de ovine si caprine si aproximativ 400 de fermieri. In acest moment, toate cooperativele care sunt inscrise in UNCAPI colaboreaza intre ele.
google-analytics.com