Cautare

503 de rezultate pentru "asirom vienna insurance group" (4.94 secunde)
Schwartzenberg este proprietarul Neocity Group, dezvoltator imobiliar.
Florin Busuioc, detinatorul grupului de firme Pan Group, ar fi ajuns in 2010 la o avere de 32 de milioane de euro. Afacerile lui Busuioc s-au extins anul trecut, firma Pan Group inregistrand o crestere a cifrei de afaceri.
In luna martie, in urma unei vizite in China, Sorin Oprescu a semnat un memorandum cu compania Shanghai Group, pentru realizarea unui Parteneriat Public Privat in vederea construirii "autostrazii suspendate".
Intr-un moment in care industria se afla in impas, eforturile noastre se concentreaza pe sprijinirea clientilor nostri catre afaceri mai profitabile, continuand astfel cresterea inregistrata in ultimii ani." Acord financiar pe termen lung pentru sprijinirea investitiilor viitoare Recent, Grupul Puratos a semnat un acord financiar pe termen lung in valoare de 150 milioane US $ (aproximativ 112 milioane de euro) cu Pricoa Capital Group, una dintre cele mai mari companii de asigurari din Statele Unite ale Americii, pentru a acoperi o parte semnificativa a resurselor financiare in vederea derularii Planului Long Range 2012-2018 si pentru a sprijini investitiile grupului la nivel mondial.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... Antena Group e, intre altele, vehicului financiar al televiziunilor din Intact.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
In randul grupurilor auto cu peste 100.000 de unitati vandute, cele mai mari cresteri au fost consemnate pentru Fiat-Chrysler (FCA, +16.7%), Daimler (+13.2%) si Opel (+10.8%), in timp ce liderul Volkswagen Group a crescut cu numai 3.7%.
Despre Gorenje Group: ... De o jumatate de secol, Gorenje Group si-a extins reteaua internationala de vanzari, aceasta generand 95 % din venitul anual al activitatii in afara Sloveniei.
De 20 de ani participam la acest eveniment si de 25 de ani suntem producatori si distribuitori pe piata romaneasca, ne-a spus Gyetko Csaba, Director Ofertare FGH - Fluid Group Hagen.
Group, a participat recent la Italian Beauty & Care Day, la Hotel Marshal Garden. Grupul de firme G.V.F. este activ in sectorul produselor cosmetice profesionale de peste 30 de ani.
Potrivit site-ului Reuters, accesul la aceste materiale video va fi posibil in urma semnarii primului parteneriat comercial dintre cunoscutul site si Warner Music Group.
Piratii informatici dau dovada de cinism si simt al umorului, fiecare nou atac fiind prezentat drept o noua masura de siguranta luata de BRD- Group Societe Generale ca urmare a atacurilor la care a fost supusa.
Allegro Group, parte din gigantul media Naspers, este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de e-commerce din Europa, fiind prezent si pe piata locala prin Allegro Group Romania, care detine in portofoliu platformele de e-commerce si anunturi autovit.ro, mercador.ro, compari.ro si trendzone.ro.
A aparut ePad Femme - o tableta pentru femei, gandita de barbati Produs al unei companii numite Eurostar Group si adresata pietelor de desfacere din Orientul Mijlociu, ePad Femme se vrea a fi prima tableta creata special pentru femei.
Conform unui studiu realizat de agentia de sondaje Barna Group, tinerii, dar si adultii din SUA, prefera pornografia online, in detrimentul relatiilor sexuale, deoarece le considera mai periculoase pentru sanatate decat filmele erotice.
Editura Data Group lanseaza volumul de proza scurta "4 Usi si Alte Povestiri" de A.G. Billig in format digital.
Anabtawi Group este una dintre cele mai cunoscute companii din tarile arabe, iar cantareata ar putea primi o mostenire consistenta. ... Anabtawi Group este renumit in Palestina si in tarile arabe, au mai multe afaceri, printre care si o fabrica de ulei.
Pictures, Warner Animation Group si LEGO Systems A/S, LEGO Batman: ... Pictures si Warner Animation Group, in asociere cu LEGO System A/S prezinta productia Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment LEGO Batman:
Blogul lui Constantin Gheorghe (Constiinta Unui Liberal de Stanga) Despre o arestare prea mult Arestarea lui Sorin Alexandrescu, managerul Intact Group, releva doua aspecte, care trebuie subliniate.
Anul trecut, in data de 5 iunie 2013, la Buzau, Carrefour a lansat, in colaborare cu Primaria Municipiului Buzau si Green Group, proiectul pilot de colectare inteligentă
google-analytics.com