Cautare

943 de rezultate pentru "antena" (5.11 secunde)
Sorin Rosca Stanescu) In urma unor afirmatii pe care le-am facut la Antena 3, am primit neasteptat de multe semnale de la cetateni. ... Aceasta reactie spontana a celor care au vizionat emisiunea de la Antena 3 ma determina sa revin asupra acestui subiect dintr-o perspectiva mai generoasa.
Acesta a declarat, la Antena 3, ca exista un calendar si o serie de obiective care trebuie indeplinite pe parcursul acestui an.
Americanii au spus ca vor sustine opozitia, daca va veni la putere Liderul PSD in direct din studiourile CNN din Washington, despre vizita sa in SUA Victor Ponta, copresedinte al USL, a intervenit joi seara, la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, in direct de la studiourile CNN din Washington, si a dat detalii despre vizita sa in SUA.
Uitati-va la Antena 3, Galmea de la Antena 3 si la Realitatea, cand era Vantu, acele doua posturi au fost focusate in atacurile "Basescu - Elena Udrea - relatii extraconjugale", pentru ca stiau foarte bine - au fost bine documentati oamenii - ca punctul meu de maxima rezistenta este familia.Imaginea ca am calcat stramb in viata conjugala este indusa, asa cum a fost si cea indusa de Ponta ca dupa consultari imi cautam sticla de whisky pe jos".
Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3. ... El poate fi vazut foarte adesea in emisiunile tv ale postului Antena 3, considerat unul dintre principalele canale de televiziune sustinatoare ale Opozitiei din Romania.
Situatia este foarte clara, ne lipsesc 15 voturi Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
80% Guvernul Ungureanu va cadea Guvernul Ungureanu "se mai tine" in opt voturi, astfel ca posibilitatea ca acest guvern sa cada la motiunea de cenzura este de 80%, a apreciat luni deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, la Antena 3.
Asta ar insemna o transare a acestui scandal in Romania, fapt ce s-ar reduce printr-o discutie despre suspendare", a atentionat presedintele PNL, Crin Antonescu, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3.
Sa nu faci niciodata politica Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, a dezvaluit duminica in emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3, cuprinsul scrisorii de adio pe care tatal sau i-o adresase, inainte de a apela la gestul sinucigas, in care il sfatuieste sa nu faca niciodata politica.
Antena 3, singurul actor redutabil de pe scena politica romaneasca. ... Slabiciunea, puterea si salvarea in fata Monstrului a celor de la Antena 3 este ca lucreaza public, cu "armele" (a se citi:
Nu de asta, ci pentru ca lipsa de legitimitate a lui Traian Basescu, toate suspiciunile justificate care se aduna in jurul sau, atata vreme cat va fi in acea pozitie, toate lucrurile care tin de anumite institutii in care influenta prezidentiala, ca sa fiu elegant, se mentine, toate lucrurile astea nu fac bine unei coerente constitutionale", a spus Crin Antonescu la Antena 3.
Doi militari si-au pierdut viata si alti trei sunt raniti, in urma prabusirii elicopterului IAR-330 Puma SOCAT, a declarat ministrul Apararii, Mircea Dusa, la Antena 3. ... "Nu se stie daca exista victime,echipajele sunt in drum spre locul accidentului", a declarat reprezentantul ISUBacau, Andrei Grecu, la Antena 3.
Aliatul de nadejde al USL intru prostirea populatiei este Antena 3. ... Pe cine va mai da vina Antena 3? Chiar si cei mai fanatici sustinatori ai lui Victor Ponta vor constata un adevar de bun-simt:
Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara. ... Antena 3) Iata linkul de unde poate fi descarcat tabelul de sustinere a candidaturii lui Mircea Diaconu :
Antena 3 informeaza: ... Dumnealui a fost suspendat in urma unui referendum legal, asta este mare diferenta", a spus senatorul PSD, marti, la Antena 3.
Azi, el este invitat la Antena 3. Din anul 2009 face parte din PNL. In prezent indeplineste functia de sef al cancelariei prezidentiale.
Antena 3: ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3.
Pornind de la aceasta afirmatie, fostul premier si presedinte al PSD a declarat la Antena 3: - Nu am vrut decat sa prezint intr-un fel cadrul general, care va fi schimbat in mod categoric la alegerile parlamentare.
Intr-un interviu la Antena 3, Adrian Nastase a declarat ca Ion Iliescu a fost cel mai bun presedinte al Romaniei Adrian Nastase a vrut sa fie presedintele Romaniei, dar a pierdut, in 2004, in fata lui Traian Basescu.
Am reusit in 2018, dupa multi ani de eforturi si diligente, sa infiintam studioul teritorial Radio Romania Brasov FM, prin reorganizarea statiilor locale Antena Brasovului si Antena Sibiului.
google-analytics.com