Cautare

943 de rezultate pentru "antena" (8.11 secunde)
- cel mai mare dezvoltator imobiliar din Israel alaturat celui mai mare constructor israelian exclusiv la tIMOn - 3000 de proprietati vechi exclusive doar in perioada targului - 1 proiect premiera in zona Baneasa Antena 1 pe care il veti gasi exclusiv doar in perioada 18 - 21 aprilie la tIMOn - un proiect premiera in zona Aviatiei pe care il veti gasi exclusiv doar in perioada 18 - 21 aprilie la tIMOn - proiecte exclusive cu peste 500 oferte vechi si noi pe toata zona de Sud - Oltenitei - Berceni si pentru zona de nord - Bucurestii Noi In continuare veti gasi o parte dintre ofertele speciale valabile doar in cadrul tIMOn (lista va fi actualizata in functie de comunicarile companiilor referitoare la ofertele speciale):
A colaborat si cu ¬posturile tv B1 si PRO TV, dar s-a consacrat la Antena 1, cu emisiunea "Duminica in familie", pe care a si realizat-o. ... A continuat emisiunea cu acesta si la Antena 1.
Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Reportervirtual.ro lanseaza o ipoteza surprinzatoare despre Antena 3: ... ''Schimbarea de strategie este evidenta, si asta pentru ca Antena 3 il va sprijini pe cel care este la butoane, iar Ponta este imprevizibil in ultimul timp'', scrie reportervirtual.ro.
Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00.
Primul-ministru i-a promis fetitei, in direct, la Antena 3, ca anul acesta va fi prezenta alaturi de "colegii" ei jandarmi.
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepind cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepind cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepind cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Unde vedem meciurile la televizor POSTUL / CE VA TRANSMITE Antena 1 meciurile echipei nationale (amicale + preliminarii de acasa) Digi, Dolce meciurile din Champions League, incepand cu play-off TVR 1 meciurile de marti din Champions League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Pro TV meciurile din Europa League, incepand cu play-off Digi, Dolce, Antena 1 meciurile din Liga 1, in functie de optiuni * meciurile amicale, in afara de cele ale Stelei (Look TV), nu sint transmise de nici un post TV, doar live * pentru meciurile din Cupa Romaniei incepand cu 16-imi, urmeaza sa se faca o noua licitatie
Antena 3 - Mircea Badea: ... Realizatorul Antena 3 a spus ca in viitorul apropiat va prezenta imagini care vor avea un ecou mai mare decat cele care il au in prim-plan pe Mircea Basescu.
Liviu Varciu (Antena 1), Cristina Soloc (prezentator Motomagia TVR 2), Maria Simion (Antena Stars). Flavian Crizboi " purtator de cuvint al RPG Security " ne-a declarat:
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
- Ce credeti, care vedeta Antena 3 de mai sus arata mai bine in costum popular romanesc? ... In emisiunea de la Antena 3, Ronti a fost cea mai dulce.
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
"M-am nascut intr-o familie saraca" Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, actorul Radu Beligan si-a destainuit viasa, vorbind despre familie, cariera si destin. ... Asta a povestit actorul, joi seara, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Intrebati-ma de motoare, de sport, dar despre asta chiar nu pot sa vorbesc", a spus realizatorul de la Antena 1.
ANTENA 1. Te cunosc de undeva si Next Star - editii speciale. Filmul Stapanul strazilor Prima zi de Craciun • 20.30.
Prezentatorul Antena 3 si-a luat o noua pereche de ochelari si si-a lasat barba sa creasca.
In prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva, care va fi difuzata maine seara pe Antena 1, George revine in forta intr-un travesti de zile mari!
"Pensiile marite cu 4 la suta se platesc in februarie" Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a vorbit in editia de luni seara e emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, despre majorarea pensiilor cu 4%, masura implementata deja pentru toate cele 12 luni ale anului 2013.
Asa ca a actionat in Instanta realizatorul tv si, la pachet, Antena 3 si Jurnalul National. Motiv pentru care propunem creatorilor de martisoare sa lanseze productia de Giumbix 2013 si sa trimita la Antena 3 cele mai reusite figurine.
google-analytics.com