Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (3.30 secunde)
Gordon va avea intalniri si cu membri ai societatii civile si ai comunitatii de afaceri pentru a discuta despre rolul lor in intarirea valorilor si principiilor democratice impartasite de comunitatea transatlantica, mai precizeaza Departamentul de stat. Sursa: Antena 3
Totodata, prin reprimarea presei, deci, a libertatii de exprimare - singurul reper de libertate a cuvantului in Romania fiind Antena 3, la a carei boicotare a indemnat Basescu, nu doar fara succes, ci cu un esec usturator.
Astept cu interes interviul la Antena 3 pe care deputatul Pino Arlacchi i l-a promis lui Mihai Gadea. Pe mine ma puteati considera exagerata cand scriam ca regimul Basescu este egal crima organizata.
Victor Ponta a anuntat, la Murighiol, ca din cele 40 de mandate de parlamentari ai Bucurestiului, 35 vor fi detinute de USL dupa alegerile generale si a apreciat ca USL va castiga aproximativ 60% din mandatele din viitorul Parlament. Sursa: Antena 3
Colegiul 1 - Vasile Gherasim (PDL) Colegiul 2 - Augustin-Minel Ofiteru (PNTCD) Colegiul 3 - Nicolae Serban (PDL) Colegiul 4 - Anca Boagiu (PDL) Colegiul 5 - Cristian Radulescu (PDL) Colegiul 6 - Sandra Marilyn Andreea Budit (PNTCD) Colegiul 7 - Alexandru Stefanescu (PNTCD) Colegiul 8 - Iulian Craciun (Forta Civica) Colegiul 9 - Radu Alexandru Feldman (PDL) Colegiul 10 - Alexandru Ciocalteu (Forta Civica) Colegiul 11 - Nicolae Ivaschescu (PDL) Colegiul 12 - Valeriu Todirascu (PNTCD) Sursa Antena 3
Welcome to Roxania: DRACA DE ANI SI REGIMUL IMPOSTURII Daca nu stiati ce jigodie e Horia Georgescu, ati avut ocazia sa aflati la "Exces de putere", chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.
Crin Antonescu a vorbit duminica intr-un interviu la Antena 3 despre atacurile lansate de Traian Basescu in ultimul timp la adresa Guvernului USL.
Dar, desi "Antena 3 e aici", sloganul lansat de domnia sa, a avut un succes remarcabil, Traian Basescu n-are totusi loc la un post TV unde, in prime time, fac legea nume grele precum Dana Grecu, Razvan Dumitrescu sau Mihai Gadea langa care, cu toata simpatia, actualul presedinte nu poate fi decat, cel mult, asistent de platou.
Potrivit sondajului CCSB prezentat de Antena 3, USL ar fi obtinut 56,8%, ARD - 19%, PPDD - 13,8% iar UDMR - 5,1%.
Exact pana ieri, cei din Antena 3 erau priviti cu respect, fiind socotiti principala falanga in lupta impotriva raului. Patriotii flamanzi de voturi se calcau in picioare sa se vada la camera primind steaguri.
Este multa lume deranjata, pe buna dreptate, de faptul ca avem de-a face cu o bataie de joc, privind intentia lui Ponta de a coopta UDMR la orice, dar mai ales la guvernare", a spus Mircea Badea, joi, intr-o emisiune la Antena 3.
Antena 3 a jucat un rol esential in stoparea unor abuzuri infernale savarsite de guvernarile lui Basescu si de el personal.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat sambata la Antena 3 in cadrul Emisiunii Exces de Putere ca nemultumirile din partea ministrilor PNL au inceput sa iasa la suprafata La Ministerul Economiei, ministrul Varujan Vosganian este titular, dar in fapt se ocupa doar de minerit, in timp ce de importanta zona energetica se ocupa exclusiv Constantin Nita de la PSD cu titulatura de ministru delegat pentru Energie.
"Nu se desfiinteaza judetele, nu se mareste numarul de personal, nu se maresc cheltuielile publice", a precizat Dragnea la Antena 3.
(...) Nimic spectaculos, lucruri normale", a declarat Antonescu, intr-o interventie telefonica la Antena 3, sustinand ca intrevederea nu a fost una secreta si ca a avut loc la ora 20,00.
Fii barbat, ce dracu, Antena 3 e aici, nu e cazul sa te oftici!" Punem pariu ca nici asa nu vom vedea un adevarat barbat tinandu-si cuvantul?
(...) Nimic spectaculos, lucruri normale", a declarat Antonescu, intr-o interventie telefonica la Antena 3, sustinand ca intrevederea nu a fost una secreta si ca a avut loc la ora 20,00.
A avut loc aseara aceasta intalnire la Senat, subiectul acesta a fost, si anume apropiatul raport pe MCV, masurile legislative care sunt aferente unui asemenea subiect, contextul in care el se discuta, nimic spectaculos, lucruri normale", a declarat Antonescu, miercuri, intr-o intervantie telefonica la Antena 3.
"Cred ca atunci cand vom scapa de Traian Basescu vom afla si culisele acestor negocieri si ale acestor mesaje insuportabile care au venit in timpul referendumului si dupa referendum", a declarat Radu Tudor, la Antena 3.
BASESCU S-A HAHAIT CU ORBAN VIKTOR Fotografia e preluata de Antena 3 de pe site-ul Consilului European. De unde se vede ca la Bruxelles, Basescu s-a hahait cu Orban Viktor, al carui guvern sfideaza Romania.
google-analytics.com