Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (5.29 secunde)
In plus, Iliescu a declarat la Antena 3 ca Mircea Geoana nu trebuie schimbat din functia de sef al Senatului pentru ca acest lucru ar insemna ca PSD sa piarda acest post.
Imi doresc sa fie posibila o impacare PSD-Geoana Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, intr-o interventie la Antena 3, ca isi doreste sa fie posibila o impacare PSD-Mircea Geoana, mentionand ca a remarcat declaratia presedintelui Senatului potrivit careia ar renunta la functie daca aceasta ar reveni tot unui membru PSD.
Antena 3 informeaza: Cristian Tudor Popescu, despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD Cristian Tudor Popescu a vorbit, in cadrul editiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Soarta lui Geoana, decisa marti de Comitetul Executiv al PSD Comitetul Executiv al PSD decide marti, prin vot, daca il va exclude din partid pe presedintele Senatului Mircea Geoana, asa cum a recomandat, pe 13 noiembrie, Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala, transmite Antena 3.
Antena 3 informeaza:
Antena 3 informeaza: Scandal in Coalitie! UDMR a anuntat ca nu accepta varianta PDL privind Parlamentul unicameral Un nou scandal pe tema sistemului electoral incinge coalitia.
In emisiunea Sandrei Stoicescu de la Antena 3, Baconschi s-a tanguit ca viata este nedreapta si PDL este nerecunoscator. Dl Baconschi nu a fost demis pentru dezastrul facut in politica externa, ci pentru ca i-a tratat pe romani cum ii trateaza tot PDL-ul:
Dau pe Antena 3, sa ma verific: nici aici nu parea a fi Basescu. Trec pe B 1 (postul ala serios, care nu-si permite sa glumeste) si, in sfarsit, dezleg enigma, ca Cartianu misterele revolutiei:
Sondajul a fost realizat la comanda Fundatiei Multimedia si Antena 3, in perioada 20-23 ianuarie 2012, pe un esantion de 1.026 de interviuri si o marja de eroare.
Potrivit Antena 3, Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionale doua articole din Legea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare. Unul din articolele care incalca dreptul constitutional la candidatura se refera la faptul ca un candidat care se afla pe lista alegerilor locale nu mai poate participa pe listele alegerilor parlamentare.
a parasit inopinat o emisiune la Antena 3 la care participa si Crin Antonescu, fiind persiflat de seful PNL. A primit telefoane de la premierul desemnat, iar Antonescu a salutat "progresele tehnologiei comunicatiilor".
"Ceea ce conteaza pentru SUA este respectarea vointei romanilor, nu a unui singur roman" Aflat la Washington, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat in emisiunea Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea la Antena 3, ca "partenerii americani cunosc situatia din Romania mult mai bine decat am banui noi".
Suntem parteneri cu SUA si UE si ne respectam angajamentele (...)Am vrut sa transmitem un mesaj destul de clar, ca Romania are UE si SUA ca parteneri prioritari, ca suntem o tara care avem destule probleme, dar ne respectam angajamentele si avem un drum spre viitor, care inseamna alaturi de Europa si SUA", a declarat Ponta, la Antena 3.
Antena 3 informeaza: Proteste la sedinta comuna a guvernelor:
Antena 3 informeaza: Marko Bela ameninta cu parasirea coalitiei de guvernare.
Antena 3 informeaza: Antonescu: Conform Constitutiei, NU Basescu mareste sau nu salariile Presedintele Traian Basescu s-a adresat miercuri Parlamentului. Acesta a declarat ca puterea are datoria de a gasi solutii ca, in jurul datei de 1 iunie, sa fie "reintregite" salariile bugetarilor.
(...) De principiu primul-ministru va fi dat de PSD, eu sunt liderul acestui partid, sunt in ‘pole position‘", a declarat Victor Ponta la Antena 3.
Un angajament politic si documente politice foarte clare si lumea stie limpede ca daca noi castigam alegerile nu mai are importanta ce spune acum Traian Basescu ca va face sau ce va face atunci Traian Basescu", a spus Crin Antonescu, la Antena 3.
Intrarea este libera", a comentat Oprescu, la Antena 3. Despre calitatile care-l recomanda pe Silviu Prigoana pentru fotoliul de edil al Capitalei, actualul Primar General recunoaste ca democrat-liberalul "are verbul la indemana", precizand ca totusi, bucurestenii vor decide cine sa le administreze interesele.
Ne vom apleca foarte serios asupra revizuirii Constitutiei, dar intr-un Parlament legitim, adica dupa alegerile parlamentare din acest an si dupa alegerile prezidentiale, care eu, personal, sper sa fie tot in acest an", a afirmat liderul PC, potrivit Antena 3.
google-analytics.com