Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (6.49 secunde)
"Daca motiunea pe care USL intentioneaza sa o depuna imediat dupa Paste va trece, cred ca vom asista imediat la evolutii spectaculoase pe scena politica din Romania, in special pe scena puterii politice", a afirmat Frunzaverde, joi seara, intr-o emisiune la Antena 3.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
Taierile salariale si ale pensiilor sunt masuri anti-sociale si anti-economice Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu invitat la Antena 3:
Anuntul a fost facut in contextul in care premierul remarca, in cadrul unui interviu la Antena 3, ca Romania in continuare sta prost la absorbtia de fonduri europene, aducand in discutie ca, pana acum, ministrul Leonard Orban a avut "foarte putine puteri si foarte putine instrumente".
Judetele raman, pentru ca au anumite atributii legate de activitatea normala a autoritatilor locale, iar in 2014 vom face regiuni, iar odata cu alegerile pentru Parlamentul European vom alege Consiliul Regional si presedintele Consiliului Regional", a spus Ponta, la Antena 3.
Ceea ce va insemna detonarea emisiunilor si scaderea sub nivelul marii a audientei televiziunilor care ii invita, principala tinta fiind Antena 3.
Premierul a intrat telefonic la Antena 3 si Razvan Dumitrescu n-a ratat ocazia sa-l intrebe de suspendare. Ponta a zis ca nu vrea.
Acesta este temeiul juridic a ceea ce s-a intamplat astazi in Parlament" a declarat Dan Sova la Antena 3. "Din punctul meu de vedere, lucrurile se vor transa foarte simplu.
E dreptul domniei sale, dar am de spus un lucru - Radu Campeanu, in 1992, era sa scoata din istorie acest partid", a acuzat Antonescu la Antena 3.
Nu e un semnal de alarma dat colegilor din politica, e un semnal de alarma dat oamenilor care, din pacate, cateodata sunt pasivi si asteapta ca altii sa se lupte pentru drepturile lor, un semnal de alarma pe care am simtit astazi ca trebuie sa-l dau in plenul Senatului", a precizat Dan Voiculescu, la Antena 3.
El se foloseste de toate parghiile pentru a bloca orice lege sau initiativa pe care o avem. Se bloocheaza la Cotroceni", a declarat Ponta la emisiunea Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, de la Antena 3.
"Un presedinte al Romaniei nu are voie sa faca o astfel de declaratie", spunea Victor Ponta, citat de Antena 3.
Si ca daca decizia instantei ramane de condamnare, va parasi functia ca si Mircea Diaconu Ministrul interimar Liviu Pop a anuntat telefonic, la Antena 3, ca stia de cateva zile.
La incheierea sedintei de sambata, Victor Paul Dobre, ministrul delegat al Administratiei, a declarat, conform Antena 3, ca au fost aprobate urmatoarele hotarari:
In centrul atentiei va fi Dan Voiculescu si "alianta de la Grivco", cu bataie lunga spre Crin Antonescu. Va lansa atacuri virulente si la adresa mediilor deinformare care nu sunt de partea sa, in special Antena 3.
Strategia de imagine a USL e jalnica, pare ca toate fisele au fost plasate pe Antena 3, in timp ce adversarii se vaita in cor de izolare mediatica, dar sunt prezenti pe 75% din presa, de dimineata pana seara.
Dezvaluirile incredibile care ridica miza finalizarii mandatului de presedinte al Romaniei pentru Traian Basescu au fost publicate si de Mihai Gadea, in cadrul editiei din 2 iulie 2012 in emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.
Antonescu a declarat, intr-o emisiune la Antena 3, ca a observat in cazul Guvernului "timiditate, ezitare, confuzie" in ultima perioada.
CONSILIERUL JURIDIC AL LUI BASESCU IL INVATA DEMISIA Dan Sova, despre minciuna de impotent a lui Basescu, privind faptul ca nu poate demisiona, fiindca e suspendat - ministrul a zis-o la Antena 3, ar trebui s-o zica la TVR, ca de-aia platim televiziunea publica, nu ca sa-i ridice osanale in continuare decedatului politic Traian Basescu.
Fiindca a prezentat drept marea captura de documente confidentiale - sanchi, cica de la cartite din Antena 3 , tot ce poate fi mai public din partea Guvernului Romaniei, adica, dispozitiile in acord cu motivarea CCR, privind actualizarea listelor electorale permanente conform legii referendumului, pentru data de 29 iulie.
google-analytics.com