Cautare

946 de rezultate pentru "antena 1 laiv" (3.87 secunde)
wowbiz informeaza: Pentru ca faceau reclama unei emisiuni estivale, Loredana si Ana Maria, asistenta roscata, au fost nevoite sa intre intr-o cabina fixa unde apa a fost turnata peste ele.
"Cand am fugit de acasa, am dormit in cimitir" Cantaretul de muzica populara Radu Ille a povestit la emisiunea "Rai da‘ buni", de la Antena 2, despre o perioada mai putin placuta din viata lui.
Antena 3 : ... Sondajul a fost realizat cu ajutorul a 800 de copii cu varste cuprinse intre 8 si 15 ani si a aproximativ 1.100 de parinti, arata BBC News.
"Cand m-am vazut intr-o fotografie la plaja, mi-am spus eu mie ca asta e nesimtire", dezvaluie la Antena Stars, invitata Oanei Turcu, care vorbeste deschis si despre interventiile estetice la care ar apela in viitor.
S-au inteles cu Antena 1, insa proiectul avea sa moara in fasa, sefii din Baneasa realizand ca nu isi permit din punct de vedere financiar aceasta investitie.
"Disparitia PSD-ului este un lucru periculos pentru tara", a declarat Ion Iliescu la Antena 3. "PSD-ul este principalul partid al Opozitiei", iar "disparitia lui ar crea un gol, care se va umple cu extremism si demagogie periculoasa", a adaugat acesta, facand evident referire la PRM.
Mi se pare romantic si frumos si ne-am petrecut asa doua zile, pe fuga, la Praga", a declarat aceasta la televiziunea Antena Stars.
Matinalul de la Antena 1 implineste marti, 8 august, varsta de 37 de ani. Lidia Buble, iubita realizatorului TV, i-a tranmsis acestuia un mesaj emotionant pe reteaua de socializare.
De multe ori m-am simtit barbatul in relatie, ca eu detin fraiele si cred ca mi-am si dorit asta, dar nu e neaparat ce trebuie. Cred ca fiecare trebuie sa ramana in rolul lui initial", a declarat Andreea Berecleanu, la Antena Stars.
- Pe 19 iunie 1989, la ora 1.00 dupa miezul noptii, Tamara Mihailovna Krasikova, muncitoare la fabrica "LenKarz" din Leningrad (azi Skt. ... S-au adresat femeilor intr-o slava arhaica invitandu-le sa vina pe "planeta" lor, aratandu-le in tufisurile de alaturi un "butoi" argintiu, cu o antena in varf.
Dupa 9 ani de relatie nu a fost o decizie luata la suparare, ne-am simtit extraordinar impreuna indiferent de ce ar zice unii" a spus Cristi Boureanu la Antena 1.
Avocatul Gheorghita Mateut a declarat, marti, la Antena 3, ca "ticluirea de probe mincinoase inseamna prezentarea de fapte si de imprejurari care sunt contrare realitatii si prin intermediul carora s-a urmarit influentarea unor decizii ale organelor judiciare in sensul invinuirii unei persoane nevinovate".
Pe langa emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, Mirela Boureanu este solista vocala la Teatrul de Revista "Constantin Tanase".
Creierul, ca o antena mare, concentreaza toata informatia si cu ajutorul unor mecanisme si a sistemului endocrin transforma leptonii in bioparticule de marime 10e-9 si le repartizeaza tuturor sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale si centre energetice mentinand functia normala a organismului.
Nu este exclus ca, in aceste conditii, atacurile conservatoare- liberale impotriva democratilor si in special asupra lui Basescu (geniul din umbra al PD-ului) sa se inteteasca prin intermediul principalului capital de partid al lui Voiculescu, televiziunea Antena 1.
Acelasi discurs l-a avut si intr-un interviu, in 2015, dat postului Antena 3, nu mi-e rusine ca sunt in inchisoare nevinovat.
Antena 3 informeaza: ... Potrivit unui sondaj de pe opinie al Opinionway pentru firma de asigurari Amaguiz realizat la finalul lunii octombrie pe un esantion de 1.029 de persoane, 35% dintre francezi vad sarbatoarea Craciunului ca pe o obligatie de care se tem.
Deasupra se vedea o antena. ... Privirea lui s-a indreptat in mod involuntar spre fereastra situata o distanta de 1,5-2 m. ... Cand a iesit pe usa, silueta clopot se afla deja la 4-5 m distanta de el, departandu-se alunecand cu o viteza de aproximativ 1 m/sec.
Este foarte interesant de vazut acum pana unde poate merge vitejia autoritatilor si de unde va incepe Voiculescu sa dea cu Antena in stanga si-n dreapta, pentru a-si apara soia de "daunatori".
E atat de meschina incat mi-e si rusine s-o spun, dar o spun", s-a prostit putin mogulul, dupa care a dezvaluit faptul ca Dinescu ii poarta pica pentru 8000 de dolari, bani pe care nu a fost de acord sa-i faca dea de pomana poetului, in perioada in care acesta lucra la Antena 1.
google-analytics.com