Cautare

2209 de rezultate pentru "ana constantinecsu 2014" (4.66 secunde)
Ana Mocanu si-a pierdut buletinul fix inainte sa urce in avion. Povesteste, in exclusivitate, peripetiile din vacante pe care nu le va uita niciodata.
Ana Baniciu a fost ceruta in casatorie anul trecut de iubitul ei, Edy Kovacs. Marele eveniment ce ar urma sa aiba loc pe o plaja din Romania a fost anulat.
Acum, Ana Valentina este director de marketing in magazinul meu. ... Bobe (a carui carte, "Contorsionista", aparuta la Editura Humanitas, a fost nominalizata la Cea mai buna carte a anului), Marina Roxana Florescu Codreanu (medic psihiatru, Ana Florescu (manager neneral al firmei de bijuterii Zopini) si George Florescu (bucatar).
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
O haita de caini a fost vazuta, vineri dimineata, la capela unde e depusa Ana Oros, femeia care a cazut victima unei alte haite in urma cu cateva zile, in zona Lacul Morii.
Ana Morodan aka Contesa Digitala are in plan un nou proiect in online si ne dezvaluie ce presupune a fi conform brief-ului.
Ana Maria Ferentz a vorbit pentru prima data, deschis si asumat despre relatia cu iubitul american. De ce nu poate fi mama pentru toti cei 7 copii ai lui, dar si ce spune despre momentul in care va deveni ea mamica pentru prima data.
Ana Baniciu e mai sincera ca niciodata si ne spune care sunt lucrurile care ii dau fiori! Si nu doar atat!
Ana Morodan a fost retinuta, seara trecuta, de catre politistii de la de Brigada Rutiera. Ea s-ar afla la aceasta ora intr-unul dintre centrele de detinere ale Politiei Capitalei.
Ana Morodan va fi cercetata sub control judiciar, dupa ce a fost prinsa in timp ce conducea beata si drogata.
Este locuinta luxurianta a unei tinere pictorite, vila pe care a amenajat-o intr-un stil unic. Ana Gherase a lasat farmacia pentru design si ne-a aratat resedinta de azur.
Dragnea a reusit un lucru extraordinar, dupa ce in 2014 PSD era intr-o stare foarte proasta, toti prevedeau ca se va dezintegra. ... Acesta ar putea fi electoratul care, in 2014, l-a votat in primul tur.
Din punctul de vedere al Romaniei, scopul principal al vizitei este declararea oficiala a intentiei autoritatilor de la Bucuresti privind adoptarea euro in 2014. Oficialii romani considera obiectivul adoptarii euro in 2014 drept realist, insa destul de greu de realizat avand in vedere evolutiile internationale.
Potrivit site-ului Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu, solstitiul de iarna va avea loc in 2014 pe data de 22 decembrie, la ora 01.03, ora Romaniei. ... SOLSTITIUL DE IARNA 2014 are loc in emisfera nordica pe 21 decembrie 2014.
Compania va oferi reduceri de pana la 50% la sute de produse din colectia toamna iarna 2014. ... Produsele cu preturi promoionale vor fi postate pe site-ul www.shop.nissa.ro, incepand cu data de 21 noiembrie 2014 ora 00:00.
In cadrul Asia fest 2014 exista si standul celor de la Dimes - Just Fruits, la care puteti gasi sucuri naturale: ... Ii mai gasiti astazi si maine, la ASIA FEST 2014, intre orele 10.00 - 20.00.
In intervalul 2002-2014, Turcia a alocat 13.2 miliarde dolari pentru bugetul apararii. In anul 2002 bugetul pentru aparare al Turciei reprezenta 3,5% din PIB, iar la nivelul anului 2014 el scazuse la 1,7% din PIB.
Din vara anului 2014, pana in martie 2015, obiecte neidentificate, miscandu-se impotriva vantului, si-au facut aparitia, aproape zilnic, in inaltul cerului. ... In vara anului 2014, el si Lt.
Si anume cel de principal favorit al alegerilor prezidentiale din 2014.
Abia astept anul 2014. ... Sa traiti bineeee !!!' In fotografia din viitor, anul 2014, pe ecranul televizorului, la postul OTV, sunt doua anunturi:
google-analytics.com