Cautare

532 de rezultate pentru "alina dragan" (4.13 secunde)
Caragiale, Ecaterina Logadi Caragiale, plecand de la un pret de pornire de numai 6.000 de euro. Detalii: www.artmark.ro Persoana de contact: Alina Panico +40 749 864 832 alina[email protected]
Potrivit luju,ro, fostul sofer al judecatorului Adrian Neacsu, Angel Gabriel Rosca, dezvaluie cum a ajuns in posesia sa un telefon de serviciu care ar fi apartinut, anterior, procurorului Bogdan Gabor din CSM, si cum a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de "fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM - fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM".
Se bucura intotdeauna cand venim si nu ne cearta in momentul in care suntem mai morocanosi sau n-avem chef de ea, nu se supara pe noi, din contra, incearca sa se apropie si reuseste sa ne schimbe starea de spirit" spune Alina Patru, psiholog, potrivit csid.ro.
Totodata, senatorul s-a mai declarat nemultumit de propunerea procurorului Alina Bica in functia de procuror sef al DIICOT si de nominalizarea lui Tiberiu Nitu la conducerea Parchetului General.
"Cei care alina suferinta semenilor lor vor simti lumina si bucuria Invierii lui Christos" "Astazi multi oameni poarta crucea suferintei din cauza inmultirii pacatelor, a patimilor egoiste si a relelor de tot felul, din cauza lacomiei sau zgarceniei unora si a saraciei altora, a violentei in familie si in societate, a nedreptatii si nepasarii, a bolilor si singuratatii, a certurilor in familie si a divorturilor, a parasirii copiilor si batranilor s.a" - a spus Preafericitul Parinte Daniel, in Pastorala transmisa clerului si credinciosilor, cu prilejul Sfintei Sarbatori de Paste.
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina, participa cu un stand cu produse apicole la targul de Craciun de la Sala Dalles.
Alina Kabaeva? Aceasta este intrebarea care sta pe buzele celor care au vazut, aseara, la SOCI, cum frumoasa Kabaieva arata un inel camerelor de filmat.
Alina arsurile solare Ai stat prea mult la plaja si ti-ai ars pielea? Compresele reci din pliculete de ceai pot alina durerea si reduce roseata pielii.
Alina Dogaru, jurnalist cu experienta de 20 de ani in presa, s-a stins din viata la numai 42 de ani, potrivit unui anunt postat de Alin Paicu, redactor-sef adjunct la Adevarul, scrie paginademedia.ro.
Website-ul oficial al proiectului este www.turismcalarasi.ro. Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie prin: Alina APOLOZAN - Manager proiect; ... alina[email protected]
Luat in orice forma, va alina greata. ... Jumatate pana la o lingura intreaga intr-un pahar de apa va alina instant simptomele.
Alina Mungiu si 7 ONG-uri cer PNL sa-l retraga pe Marian Munteanu din cursa pentru Primarie: ... - Societatea Academica Romana este ONG-ul condus de Alina Mungiu, despre finantarile careia ActiveNews a scris aici.
In cadrul unei emisiuni de televiziune, doamna presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu, a stabilit ca sunt de vina PSD/ALDE/Guvernul Ponta ca nu au imbunatatit cadrul legislativ pentru a evita abuzurile justitiei.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Femeia, Ciucu Alina Ionela se prinde cu mainile de marginea peronului si incearca sa se ridice. In acel moment, Magdalena Serban ii da cu piciorul in cap, iar Alina este lovita de metrou cu o viteza de 50 km/h.
Unde se afla Romania? (Autoare: Alina Bargaoanu) Saptamana trecuta a aparut o stire care, cu putine exceptii, a scapat presei romanesti.
Premiul a fost inmanat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezenta la gala alaturi de Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena si Sorin Chirculescu, director marketing Catena.
Un eseu exceptional de Alina Mungiu-Pippidi: Romani, aparati-va democratia Prima generatie de politicieni romani de dupa eliberare, fesenistii, nu erau comunisti.
Se gasesc strict in gama des specialitate si ne adresam in magazinele de specialitate sau restaurante, ne-a spus Alina Vranceanu, Manager Vanzari la Crama Histria.
google-analytics.com