Cautare

1918 de rezultate pentru "alfabetul evolutiv al vietii albert ignatenko" (3.59 secunde)
E posibil sa sune absurd, dar ma refer la existenta implanturilor electronice, a cyborgilor si a vietii vesnice online mai curand decat va imaginati.
Cursul spontan al vietii, adevarul ce pare mereu ceva in continua miscare te obliga uneori sa renunti. E, daca vreti, ca principiul relatiei de incertitudine al lui Heisenberg:
Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare.
Viata extraterestra (sau viata din spatiul cosmic) este la ora actuala doar o ipoteza conform careia in Univers ar putea sa existe si viata al carei mediu natural nu este Pamantul.
Jane Fonda - Al treilea act din piesa de teatru a vietii In timpul acestei generatii, speranta de viata a crescut cu 30 de ani - iar acesti ani nu reprezinta cazuri exceptionale sau patologii. ... O intreaga perioada a vietii adulte s-a adaugat sperantei de viata.
Duhovnicul spune ca aceasta cale inseamna si pregatirea spirituala a omului, urcand astfel treapta cu treapta, spre desavarsire, de la nastere la moarte, acest din urma aspect nefiind punctul final al vietii, ci doar o trecere de la experienta vietii pamantesti la viata vesnica in Imparatia lui Dumnezeu.
Regizat de David Fincher (Zodiac, Fight Club) si avandu-i in rolurile principale pe Brad Pitt si Cate Blanchett in ipostaza de suflete-pereche, Strania poveste a lui Benajmin Button ne ilustreaza epopeea bucuriilor vietii, tristetea mortii si mai ales dragostea care ii calauzeste pe cei doi si dainuie dincolo de timp.
o privire curioasa asupra "caramizii vietii" (Autor: GEORGE CUSNARENCU) In urma cu exact 60 de ani, omenirea a facut unul dintre cei mai importanti pasi spre intelegerea misterului vietii pe Pamant:
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca partenerii Coalitiei vor semna un protocol de colaborare in plan local, in care se vor stipula atat procentele, cat si institutiile descentralizate ce vor reveni celor doua parti, UDMR si, respectiv, Alianta D.A.
http://all-about-life.ucoz.ro/ Fericirea este starea unei fiinte rationale in lume, careia, in intregul existentei ei, totul ii merge dupa dorinta si vointa, si se bazeaza deci pe acordul naturii cu intregul ei scop, precum si cu principiul esential de determinare al vointei ei.
FARCAS) Continuam prezentarea cazurilor inventariate de ufologul american Albert S.
Intalniri cu umanoizi (Dan D.Farcas) Continuam prezentarea altor intalniri cu "umanoizi" inventariate de ufologul american Albert S. ... Ulterior Zaitev si un coleg al sau au cercetat zona, dar nu au gasit nicio urma.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S. ... Mai tarziu, Honved a fost alertat de latratul furios al cainelui de paza.
FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, din evidentele ufologului american Albert S. ... Paseau sincron, fara sa indoaie genunchii, mersul lor semanand cu cel al soldatilor. ... Evidentele ufologului american Albert S. ... Pasarile s-au oprit din cantat, nu se mai auzea nici taraitul greierilor sau al altor insecte.
Sa ne amintim cateva repere din activitatea fostului functionar, Albert Einstein, la Biroul elvetian de Patente (Marci), unde se angajase din 1900 si pentru care anul 1905 avea sa fie un adevarat annus mirabilis (an minune).
Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca in momentul in care UCM a inceput demersurile pentru a se inregistra ca partid, fiind o alta organizatie care sa se ocupe de problemele minoritatii maghiare, a pornit cu ideea de a face concurenta UDMR.
Presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca deocamdata Uniunea din Covasna are o intelegere cu cele trei partide care au format coalitia de guvernamant, respectiv PD, PNL si PC, dar ca, de aproape un an, conducerile locale ale celor patru partide nu au discutat oficial.
Ea a luat intotdeauna pozitie impotriva oricarei forme de rasism si a fost in fruntea luptei impotriva antisemitismului‘, a mentionat, inainte de inmanarea premiului, marele rabin al Bruxellesului, Albert Guigui.
Alianta Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), in colaborare cu Federatia Intreprinderilor din Belgia (FEB), a organizat ieri, la Cercul Militar National din Bucuresti, cu ocazia vizitei de stat a Majestatii Sale, Regele Albert al II-lea al Belgiei, Forumul de Afaceri Romano-Belgian.
Stau doar 3 zile pe acasa si las si cardul' Fostul sot al Romanitei, aviatorul Adrian Iovan, este barbatul ideal, la care viseaza orice femeie.
google-analytics.com