Cautare

292 de rezultate pentru "adam si eva" (3.20 secunde)
Romanul este povestea lui Gregor Samsa, care se trezeste in patul lui, dupa o noapte tulbure, si isi da seama ca s-a metamorfozat intr-o insecta monstruoasa.
Daca iti place mult de tot un tip de pe Facebook, sub nicio forma nu-l agasa cu like-uri, tags-uri, pupici virtuali si comentarii siropoase, scrie eva.ro. ... Daca este mai timid si nu zice nimic, spune-i ca stii o terasa unde se mananca cea mai buna inghetata din oras.
S-a nascut pe 9 noiembrie 1914 la Viena, Austro-Ungaria ca Hedwig Eva Maria Kiesler, singurul copil al Gertrud "Trude" Kiesler (3 februarie 1894 - 27 februarie 1977) si Emil Kiesler (27 decembrie 1880 - 14 februarie 1935).
Concertul care celebreaza 20 de ani cu Sarmalele Reci si punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci - Anul douazeci" va avea loc in Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucuresti.
Eva.ro : ... Trendul hainelor sport a luat cu asalt moda strazii dar si podiumurile internationale. ... Hanorace, sepci, pantaloni scurti si, nu in ultimul rand, tenisi cu platforma ascunsa... toate iti vor face ziua mai frumoasa si mult mai usoara.
Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", lanseaza "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania album pe care il va prezenta si joi, 23 mai, in Hard Rock Cafe.
eva.ro : Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
Targul de bijuterie contemporana Autor se desfasoara pe 16 si 17 noiembrie la Sala Dalles din Capitala si include invitati speciali precum Maria Lucia Hohan, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Urma va lansa un nou album sambata, 23 noiembrie, la Cinema Patria din Bucuresti, in cadrul unui concert prezentat de BestMusic si Sprint Media.
Devenita deja o traditie, MIKO reuseste prin continuitatea acestor evenimente sa aduca o bucurie si un zambet copiilor, indiferent de situatia lor materiale.
Ah, si acel aer inocent de "je m‘en fiche" de pe chipul lor, la fel de atragator. De la Brigitte Bardot si Catherine Deneuve la Marion Cotillard si Eva Green, Franta a oferit de-alungul timpului "cele mai bune produse de export" in materie de moda si film.
Actrita britanica Liz Hurley (Elizabeth Hurley) este cunoscuta pentru rolurile din "Pact cu diavolita/ Bedazzled" si "Austin Powers si organizatia secreta/ Austin Powers: ... Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Toni Braxton si multe alte nenumarate vedete.
Carrie Underwood, proclamata "Printesa muzicii country”, si-a facut aparitia la decernarea premiilor Country Music Awards intr-o rochie senzationala. ... Underwood este detinatoare a unui Glob de Aur, dar si a sase Premii Grammy si are o avere estimata de Forbes la 100 de milioane de dolari.
Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra, Olga Kurylenko sunt doar cateva dintre starurile care au ales, de-a lungul timpului, sa imbrace tinute semnate Lorena Sarbu pe covorul rosu, la Hollywood.
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc participa pana pe 13 aprilie inclusiv la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Formator de opinie pe diverse domenii, vedeta propune o serie de conferinte axate pe subiecte cum ar fi frumusetea, moda, calatoriile, dar si relationarea in cuplu.
Dana Savuica propune o serie de conferinte axate pe subiecte cum ar fi frumusetea, moda, calatoriile, dar si relationare in cuplu. Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
Toti cei prezenti au aflat secrete de stil, cum sa interpreteze corect dress-code-ul si care este atitudinea pe care o afisam in societate. Alaturi de vedeta s-au mai aflat in calitate de speakeri si: ... Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei.
Cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania si de peste ocean, vedeta da startul unei conferinte, in cadrul careia va oferi sfaturi despre frumusete, dieta, sport si stil de viata sanatos. ... trucuri pentru un corp perfect, reteta unei vieti echilibrate si sport de placere.
Bicycle Music Festival - primul festival cu muzica la pedale - ii va avea ca invitati pe Vita de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL ,The Dream Diggers si Temple Invisible.
google-analytics.com