Cautare

292 de rezultate pentru "adam si eva" (3.98 secunde)
Pe 8 februarie, la ora 18.00, Simona Dragomir impreuna cu invitatii ei isi asteapta publicul pentru a le transmite sfaturi practice pentru o viata sanatoasa si frumoasa.
Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
Alege cu atentie cele mai sanatoase ingrediente si asigura-te ca prichindelul tau are parte de o alimentatie completa, care include ingrediente din toate categoriile.
In acest context, aceste Editura Paralela 45 a invitat la Targul International Guadeamus 2017, pentru intalniri cu cititorii romani, doua autoare celebre de carti pentru parintii preocupati de educatia si alimentatia copiilor. Este vorba de doua autoarele de bestselleruri Annabel Karmel si Anna Bikova.
super luna, luna albastra si luna sangerie.
Si au ajuns la o concluzie destul de surprinzatoare. Se pare ca ne indragostim doar de 3 ori in viata si fiecare dintre aceste iubiri are un scop diferit, neexistand nicio garantie ca toti oamenii vor ajunge la iubirea cu numarul trei.
Compatibilitatea dintre aceste doua semne este foarte buna, tocmai datorita faptului ca sunt foarte diferite, Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte, planeta razboiului, iar balanta, un semn de aer, este guvernata de Venus, planeta iubirii si a frumusetii.Forta si hotararea berbecului compenseaza caracterul oscilant al balantei, iar blandetea si nevoia de echilibru a balantei tempereaza impulsivitatea berbecului.
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
Este o incompatibilitate asemanatoare cu aceea dintre o femeie si barbatul ales, si ca in ciuda tuturor eforturilor uneori esti pusa in situatia de a alege alt drum in viata.
Mihai Gainusa, unul dintre realizatorii emisiunii "Cronica Carcotasilor", difuzata la Prima TV, este un om plin de viata si de umor. Mihai este tolerant si punctual, este un familist convins, desi viata din radio si televiziune ii ocupa aproape tot timpul.
Procurorii belgieni au pus sub acuzare 4 persone pentru spalare de banii si coruptie Eva Kaili a fost suspendata din Parlamentul European si exclusa din Pasok Kaili nu a putut beneficia de imunitatea sa parlamentara, deoarece infractiunea de care a fost acuzata a fost constatata "in flagrant delict"
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare.
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Potrivit celor care au sesizat incidentul de la Baneasa, Metin Cerchez, si prietenii sai, au luat mai multi localnici la bataie, ieri, in jurul orei 15,00.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Pe de alta parte, Martin a opinat ca oamenii nu vor mai avea aceeasi dorinta si acelasi interes de a se prezenta la vot daca nu vor putea sa se deplaseze in mod corespunzator la sectii.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
google-analytics.com