Cautare

292 de rezultate pentru "adam si eva" (3.20 secunde)
"Distreaza-te, facandu-ti bagajele!" Avand o experienta profesionala dezvoltata si fiind un formator de opinie, vedeta si invitatii sai, ii indeamna pe toti cei care doresc sa descopere universul vacantelor cu stil sa li se alature:
Bicycle Music Festival se va desfasura in Parcul Carol si se va incheia cu un after party in fabrica si Club B52.
Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine si dr. ... Valentina Pelinel le-a impartasit din experienta sa pentru un mod de viata sanatos si frumos in acelasi timp: "Cum fac sa ma intretin si sa-mi mentin zambetul pe buze?
Andra si Catalin au devenit recent, pentru a doua oara parinti, iar CryoSave este alaturi de ei in aceste momente atat de importante - micuta Eva Maria Ioana a primit cadou de la familia sa o rezerva de celule stem pentru viitor.
Magazinul Hellen Concept Store este situat in spatele fostului magazin Eva. Irina Calancea, director la Irka Shoes, ne asigura ca multe vedete poarta incaltari frumoase de la acest brand, printre care si Ludmila Balan, mama lui Dan Balan (fost component al trupei O-Zone) si cantareata Natalia Barbu.
Luna ianuarie aduce si prima editie a conferintelor "Traieste Sanatos" din noul an.
www.eva.ro informeaza: Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. ... Lumea sa este un atelier improvizat, o lume a culorilor si a fustelor midi apreciate de femeile care vor sa afiseze un look cu totul aparte.
Recent, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei Traieste Inteligent sustinuta de Dana Savuica si organizata impreuna cu Replica Vedetelor Events, avand drept centru al actiunii Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B.
Aflata deja la a treia editie din anul 2016 a caravanei nationale "Traieste Inteligent, Dana Savuica ii invita pe toti constantenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii si sa ii afle toate secretele pe 6 august, incepand cu ora 12.00, la The Beach Bar by Redd's din Mamaia.
Recent, a avut loc o noua editie a caravanei Traieste Inteligent, care i-a purtat pe Dana Savuica, dar si pe invitatii sai:
Mama Si Copilul. Ca de fiecare data, in cadrul acestor evenimente, specialisti de renume, in care vedeta are incredere, vor discuta si vor sfatui doamnele gravide, cat si mamicile si taticii aflati la eveniment, despre cat de important este sa ne mentinem sanatosi.
Dupa aproape un an de zile in care am calatorit prin tara cu evenimentele Traieste Inteligent, pot spune ca am intrat in legatura cu multa lume, impartasind informatii, idei, ganduri si recomandari despre cum sa traim frumos, intr-o societate de consum.
Au participat nume sonore din moda si showbiz-ul autohton precum: Claudia Pavel, Ozona Barabancea, Annes, Florentina Opris si Dorin Negrau.
Inca putin si Mos Craciun isi face aparitia cu sania lui magica, trasa de reni si plina de cadouri. Anul acesta insa, Mosul isi face aparitia insotit si de alaiul sau muzical!
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
Artistii Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian va asteapta in salile de spectacole si in luna mai, cu productii incantatoare.
Traditia, cultura si folclorul se impletesc in operetele compozitorilor romani si sunt transmise mai departe, catre public, cu talent si daruire, de echipa Operetei bucurestene.
Povestea unui pierde-vara” este o comedie despre un profesor de matematica si complicatele lui relații amoroase, pe fundalul unui Bucuresti mai luminos ca niciodata.
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos.
Daca pana nu demult, Daciana Sarbu era considerata cea mai frumoasa si sexy romanca din Parlamentul European, acum lucrurile par sa se fi schimbat putin. ... O grecoaica, fosta prezentatoare tv, Eva Kaili ocupa prima pozitie.
google-analytics.com