Cautare

529 de rezultate pentru "accidentu" (3.04 secunde)
CorectNews informeaza : Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara.
Jurnalul National informeaza: Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare.
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
Sarah Teelow, campioana mondiala la schi nautic, a decedat, luni, dupa ce a fost ranita intr-o cursa de mare viteza desfasurata in apropiere de Sydney, a anuntat federatia australiana.
Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma GSP.ro : Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski!
Cancelarul german Angela Merkel a suferit o fractura dupa ce a cazut la schi in timpul vacantei de Craciun, ceea ce a determinat-o sa anuleze mai multe intalniri prevazute a avea loc in aceasta saptamana, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, Steffen Seibert, citat de AFP.
Ipoteza socanta in privinta starii de sanatate a lui Michael Schumacher. Neurologii sustin ca, daca se va trezi din coma, fostul mare pilot de Formula 1 nu va mai fi niciodata un om normal.
Dan Constantin (Jurnalul National): Incompetenta criminala Operatiunea de salvare a victimelor accidentului aviatic din Apuseni a fost un esec.
Realitatea.net informeaza: Sansele ca MICHAEL SCHUMACHER, aflat in coma dupa accidentul de schi din 29 decembrie 2013, sa-si revina complet sunt din ce in ce mai mici.
DeCeNews: Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni.
ProSport.ro: Decizia Bisericii Ortodoxe Romane după
Dupa doua luni de la accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, MICHAEL SCHUMACHER se afla in stare critica.
AYRTON SENNA: viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel.
Un pilot in varsta de 38 de ani a decedat intr-un accident suferit, vineri, la Raliul Mont-Blanc, informeaza lexpress.fr.
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. Un fotbalist de 27 de ani din Muncel a murit dupa ce a pierdut controlul volanului.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului.
HotNews.ro : 100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
Primul-ministru Victor Ponta l-a desemnat in aceasta dimineata pe vicepremierul Gabriel Oprea sa ii prezinte o informare pana la sedinta de Guvern ce va avea loc maine, despre modul in care a actionat fiecare institutie in parte, in cazul operatiunilor de ieri, dupa producerea accidentului aviatic din judetul Cluj.
DeCeNews: Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
google-analytics.com