Cautare

1255 de rezultate pentru "accidente+de+circulatie" (2.64 secunde)
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Traficul in zona a fost paralizat timp de trei ore, iar masinile au format cozi lungi de cativa kilometri. ... Zeci de oameni au golit repede camionul, de teama unei explozii.
Politia Romana a decis ca in 88 de localitati din tara limita de viteza pentru autoturisme sa creasca de la 50 km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B.
Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. ... De exmplu, in lunia iulie a anului trecut, media a fost de 30 de accidente pe zi.
Actiune pentru prinderea vitezomanilor pe strazile Capitalei Brigada de politie rutiera Bucuresti iese la "vanatoare" de vitezomani pe principalele artere ale Capitalei.
Trotinetele sunt un mijloc de transport fiabil in Romania. ... Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal. Testele de sange sunt folosite pentru soferii bauti sau drogati.
Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
Deputatul PUR Daniela Popa se dovedeste prolifica din punct de vedere legislativ, depunand la Parlament trei initiative legislative.
In scurta vreme, circulatia scuterelor si a bicicletelor va fi interzisa in zona centrala a Craiovei, iar carutele vor avea acces limitat, conditionat de toaleta pentru cal.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor. ... Fondurile destinate executiei lucrarilor la acest tronson au provenit de la Comisia Europeana, prin Programul ISPA, si de la bugetul de stat.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
De la anul, cei gasiti in neregula trebuie sa plateasca amenzi intre 30 si 50 de milioane de lei si isi vor pierde si certificatele de inmatriculare.
Cetatenii romani indreptatiti sa primeasca despagubiri in urma unor accidente de circulatie suferite pe teritoriul unui stat membru UE vor putea primi daune de la o institutie romaneasca, in cazul in care asiguratorul persoanei vinovate de accident nu achita suma respectiva in termen de trei luni.
Cand riscurile de accidentare la locul de munca nu sunt acoperite prin mijloace tehnice de protectie colectiva sau prin alte procedee de organizare a muncii, semnalizarile de securitate sau de sanatate vor salva vieti.
Cazul de fata este un exemplu tipic despre cum reusim noi, romanii, sa se complicam inutil viata. Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
Mugur Isarescu a explicat ca este destul de dificil în a se face o distinctie clara între „hot money“, plasati pe termen scurt de investitori, si investitiile pe termen lung. „Banii fierbinti“ nu au depasit valoarea de trei miliarde de euro.
Insa, multe dintre masurile dispuse de catre Congresul american pentru investigarea ultimelor turbulente financiare si autoritatile de reglementare la nivel mondial, cu scopul de amortizare a crizelor din sistemului financiar, sunt la ani departare de a fi puse in aplicare.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Un studiu recent, condus de catre Ministerul Sanatatii, impreuna cu Ministerul Transporturilor, arata ca 23% din accidentele de circulatie se datoreaza consumului de alcool. Rezulta de aici, ca restul de 77% se datoreaza unor jeguri de indivizi, care beau doar cafea, ceaiuri, sucuri si alte porcarii de genul asta...
google-analytics.com