Cautare

4343 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 bihor pocola" (3.81 secunde)
La data de 30 mai 2011, in jurul orei 20:50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 13.11.2011, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi onaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a doua parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.00, M.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, D.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 6 decembrie 2010, in jurul orei 14:30, A.
Cercetarea a fost initiata la solicitarea reprezentantilor Directiei Rutiere care, in calitate de principali beneficiari ai acestui studiu, au dorit sa cunoasca, intr-o maniera stiintifica si extinsa, caracteristicile conduitei in trafic a soferilor din Romania, astfel incat, atat activitatile de educatie rutiera, cat si cele de supraveghere si control al traficului derulate de Politia Rutiera sa fie orientate catre categoriile de conducatori auto cele mai predispuse la adoptarea unor comportamente riscante.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Bihor, Satu Mare, Arad si Salaj. ... Sprijinul politic l-a primit de la taica-sau, fostul director al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor si vicepresedintele, pe vremea aceea, a organizatiei judetene a PNTCD.
Biroul Permanent Judetean al PNL Bihor a decis ieri, intr-o reuniune extraordinara, ruperea protocolului cu PD. Liberalii ii acuza pe democrati ca au incalcat sistematic intelegerea politica si au critici dure la adresa liderului PD Bihor.
Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor. ... Dupa absolvirea facultatii, intre anii 1981-1990, a ocupat diverse functii, inclusiv pe cea de director comercial in cadrul Intreprinderii Mecanice Hiperion din orasul Stei, judetul Bihor.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in ultima luna, mai multe controale operative la 552 de agenti economici, dintre care 522 au fost sanctionati.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str.
ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor. ... Radu Beller RECOMANDARI TRAFIC Pentru a circula in siguranta si pentru a evita producerea unor accidente, le recomandam soferilor: ... - sa adapteze in permanenta viteza la conditiile meteo-rutiere;
La data de 14.08.2011, in jurul orei 03.50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 25.11.2011, in jurul orei 02.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigszii Rutiere.
google-analytics.com