Cautare

25155 de rezultate pentru "accident rutier baia mare 15 09 2009bulevardul bucuresti" (9.53 secunde)
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti. ... Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1971) - Calculatorul electronic si gandirea umana (Ed. Albatros, Bucuresti, 1978) - De ce tac civilizatiile extraterestre? ... Albatros, Bucuresti, 1983) - Automate aleatoare cu utilitati (Ed.
Valentin de 23 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Volkswagen Golf, pe bld. ... Mirel de 21 de ani din Bucuresti, care circula din sens opus. Din accident a rezultat urmatoarele:
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data. ... Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
In preambulul spectacolului de sustinere pe care reprezentantii TVR, impreuna cu Fundatia Phoenix, cu Radio Romania si cu Adevarul Holding, il pregatesc pentru 15 mai la Sala Radio (spectacol la care vor participa, intre altii: ... - Cum ti se pare Capitala fata de orasul tau natal, Baia Mare?
In prelansare, feedback-urile au fost foarte bune, iar dupa coradrive Lujerului Cora Romania pregateste drive-uri si pentru alte magazine", a declarat marti Claudia Mirica, directorul magazinului cora Lujerului Bucuresti, citata de Mediafax.
Autoturismul lui Gigel Stirbu, care se îndrepta spre Slatina, în satul Proaspeti a izbit violent un automobil stationat în afara partii carosabile, dar si doua persoane, una dintre acestea ajungând la Spitalul Universitar din Bucuresti.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... In Romania am practicat medicina in majoritatea oraselor mari precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara,Oradea, Arad, Cluj, Targu Mures, Iasi, Buzau, Ploiesti, Targoviste, Campina si altele, mai scria el.
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... - intre orele 05:00 - 15:00, va fi restrictionata circulatia pe axul central al Sos. ... Bucuresti - Ploiesti (dinspre Fantana Miorita catre Piata Presei Libere);
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... "Am fost informat de ginerele meu ca parintii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime in acest accident, respectiv sunt raniti in stare grava in acest accident.
Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M. ... CONSTANTIN de 44 de ani din Bucuresti, pasager in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, I.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun. ... Atunci cand in sangele tau este prea mult colesterol ai un risc crescut de infarct de miocard si de accident vascular cerebral.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd.
google-analytics.com