Cautare

4168 de rezultate pentru "accident rutier 25 08 2010" (3.17 secunde)
Poetul basarabean Grigore Vieru a incetat din viata, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Urgenta din Chisinau, unde era internat la reanimare, in urma unui accident auto petrecut in urma cu cateva zile, informeaza Amos News.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV.
Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M. ROXANA de 35 de ani din Bucuresti si ranirea grava a lui A.
De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat. Politistii au intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Ucideri din Culpa din cadrul Brigazii Rutiere.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. ... Agentii de la Rutiera s-au uitat cu atentie si dupa scaunele speciale pentru cei mici, obligatorii conform codului rutier.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. Madalin, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, precum si ranirea usoara a pasagerilor din autoturismul Toyota Land Cruiser, E.
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. MARIN si doi minori, ambii de 4 ani, care de la spital au fost indrumati la domiciliu.
Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap. Potrivit politistilor, accidentul s-a produs din cauza soselei umede si vitezei.
Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital. Cei doi conducatori au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
La data de 07.08.2011, in jurul orei 16.50, N. ... Din accident a rezultat ranirea grava a biciclistei care a ramas internata la spital.
Din accident a rezultat avarierea autoturismului si vatamarea corporala grava a pietonului, care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Echipamentul complet si casca de protectie au fost cele care l-au salvat pe Marian Ionescu de la un accident tragic.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui D. Alexandru de 25 ani, din Bucuresti, pasager in autoturism, care a ramas internat la spital.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care a ramas internat la spital. Conducatorii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero pentru I.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui B.Alexandrina si ranirea usoara a minorei, care de la spital au fost indrumate la domiciliu.
Antrenorul lui Sahtior sustine ca vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident si chiar este de parere ca omul a provocat intentionat accidentul. ... Lucescu a fost implicat vineri intr-un accident rutier petrecut in Capitala.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro.
google-analytics.com