Cautare

1331 de rezultate pentru "accident in mehedinti" (9.46 secunde)
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Reparatiile la podul feroviar peste Jiu din Mehedinti, aflat intre Gura Motrului si Filiasi, s-au prelungit cu un an din cauza problemelor tehnice si financiare ale CNCFR.
Site-ul grupului parlamentar PDL din Senat publica Situatia programului de sprijinire a tinerilor intreprinzatori la 28 martie 2011, pe care o puteti citi in continuare.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Autoritatile din Dolj ar putea fi obligate sa returneze zeci de milioane de euro dupa ce reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au descoperit nereguli in caietele de sarcini la licitatiile pentru modernizarea mai multor drumuri Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au declarat intr-o conferinta de presa, saptamana trecuta, ca o treime din contractele finantate din fonduri europene prin Programul Operational Regional - Axa 2 au nereguli.
Probabil ca oltenii au descoperit domenii noi de activitate, aducatoare de profit, ca altfel nu se explica afluxul de firme noi, intr-o perioada in care economia ramane amortita, iar previziunile nu sunt tocmai bune.
In unele judete, numarul insolventelor s-a diminuat simtitor, iar in altele a crescut usor. In acelasi timp, pe primele cinci luni ale anului, numarul firmelor noi s-a dublat sau chiar triplat in cateva zone, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.
HotNews.ro in formeaza :
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
O soferita din Mehedinti a fost la un pas, in aceasta dimineata, sa se prabuseasca intr-o prapastie de pe DE 70 din dreptul Dealului Balota.
in aceasta dimineata cu tirul in casa. Tirul se deplasa pe DN 56 care face legatura intre Mehedinti si Dolj si se pare ca din cauza unei defectiuni la directie, soferul a pierdut controlul asupra volanului si s-a oprit in prima casa. ... Amanunte in Gazeta de Sud.
Ofiterii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Mehedinti efectueaza, in aceasta dimineata, mai multe perchezitii in localitatea Strehaia, la persoane suspectate de infractiunile comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Un politist a fost amenintat cu moartea de un patron de restaurant, dupa ce agentul a verificat localul in care era organizata o petrecere, in Strehaia, in judetul Mehedinti.
Doi soti din Mehedinti, de 70, respectiv 74 de ani, nu vor avea o batranete tihnita, dupa ce trei talhari le-au intrat in casa si le-au furat toate economiile - peste o suta de mii de lei, bani stransi din vanzarile magazinului pe care il au in sat.
Doi craioveni au fost prinsi in noaptea de joi spre vineri, in Mehedinti, in timp ce transportau aproape 500.000 de tigarete de contrabanda. Unul dintre ei era de mai multa vreme in vizorul politistilor doljeni de la Investigarea Fraudelor, ca suspect de contrabanda cu tigari.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Cosmin Bajenaru, de 21 de ani, din Ploiesti, conducea ieri, in jurul orei 8.00, o autobasculanta pe DE 70, iar in zona Combinatului Chimic nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de intoarcere si a fost lovit de un autoturism Fiat, condus regulamentar dinspre Filiasi catre Craiova de Mihai Tiribentea, de 32 de ani, din Strehaia, judetul Mehedinti.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Cosmin Bajenaru, de 21 de ani, din Ploiesti, conducea ieri, in jurul orei 8.00, o autobasculanta pe DE 70, iar in zona Combinatului Chimic nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de intoarcere si a fost lovit de un autoturism Fiat, condus regulamentar dinspre Filiasi catre Craiova de Mihai Tiribentea, de 32 de ani, din Strehaia, judetul Mehedinti.
Doisprezece severineni au vrut sa se imbogateasca si au mers in UE sa faca bani. Grupul infractional actiona din 2008 si in afacere este implicata si o societate comerciala din Severin, prin care erau cumparate masini din Germania si Belgia.
Un barbat de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a furat in cursul anului 2010, impreuna cu alte persoane, bijuterii si ceasuri din mai multe magazine din Austria, Germania si Elvetia, in valoare de peste 120.000 de euro.
Un primar din judetul Mehedinti este anchetat pentru violenta in familie, dupa ce sotia sa le-a marturisit politistilor ca a fost agresata si sechestrata la inceputul acestui an.
google-analytics.com