Cautare

1647 de rezultate pentru "accident in localitatea pielesti" (8.89 secunde)
In 2007, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) intentioneaza, potrivit Rompres, citat de bloombiz.ro, sa promoveze mai mult Oltenia si Banatul.
„Dotarea cu tehnica de calcul la nivelul inspectoratului este în curs, aceasta fiind una dintre prioritati. Pâna în prezent, fiecare serviciu al inspectoratului, sectiile din municipiu, politiile municipale si orasenesti au fost dotate cu calculatoare“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtatoare de cuvânt a IPJ Dolj.
Marti a fost ultima zi în care producatorii agricoli au putut depune cereri pentru subventia de la UE fara a primi penalizari, astfel ca la APIA a fost aglomeratie.
Cu toate ca exista zvonuri potrivit carora preturile imobilelor vechi se vor prabusi în urmatorii ani, analistii imobiliari spun ca investitiile în imobiliare ramân afaceri profitabile.Faptul ca preturile apartamentelor din Craiova sunt speculative si au ajuns deja la un nivel mult prea ridicat este un lucru bine cunoscut si permanent sustinut de reprezentantii agentiilor imobiliare.
Dupa câteva luni, în care costurile locuintelor au fost într-o continua crestere, preturile au început sa scada.Parerile analistilor imobiliari cu privire la o potentiala scadere de pret a locuintelor au fost, de multe ori, contradictorii, la fel fiind si semnalele din piata.
Dezvoltatorii au pus frana brusc in cartierele care ar fi trebuit sa apara langa Craiova. ... Unii si-au redus constructia de case la o treime fata de anul trecut, altii nu pot anticipa cat pierd in 2009, dar numara pe degete vanzarile de pana acum.
Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova" va cuprinde, de luna viitoare, si comuna Teasc, ale carei autoritati au adoptat deja o hotarare in acest sens. Zona Metropolitana Craiova se extinde astfel si in sud, numarul de localitati partenere ridicandu-se la opt:
Invatamantul si sistemul de asistenta sociala sunt prioritatile bugetului judetului Dolj in acest an, in timp ce din lista de investitii cei mai multi bani sunt alocati reabilitarii Aeroportului din Craiova.
In Craiova, programul "Prima casa" nu a influentat pretul locuintelor. ... In contextul economic actual, speculantii imobiliari din Craiova nu au incercat sa creasca artificial preturile, in asteptarea implementarii programului "Prima casa". ... "Nu este nici o schimbare in piata.
in Banie nu se mai poate construi absolut nimic, intreaga piata a constructiilor fiind blocata pentru ca, teoretic, Primaria Craiova nu mai poate emite nici o autorizatie de construire fara sa aiba un PUG valabil.
In momentul in care vezi ca echipa ta joaca prost sau iti dai seama ca anumiti jucatori nu fac fata nivelului actual, te folosesti de tertipuri si de influenta. ... Gheorghita Geolgau a redeschis, probabil, aceasta societate, ca doar el a lucrat pana acum in agricultura si se pricepe.
in judetul Dolj. Cei sase membri ai bandei, aflati in prezent in stare de arest, sunt:
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj.
Clipe de groaza pentru 40 de persoane, care se aflau intr-un autobuz implicat intr-un accident in Prahova. ... Trei echipaje de pompieri intervin in localitatea Rafov, judetul Prahova, unde un autobuz cu 40 de persoane si o masina s-au ciocnit, informeaza Agerpres.ro.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Un grav accident a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN 2, in localitatea Garoafa, judetul Vrancea. Un autocar cu ucraineni s-a rasturnat, iar 23 de persoane ranite usor au fost preluate de ambulante.
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
google-analytics.com