Cautare

4997 de rezultate pentru "simion ion braiesti buzau" (4.17 secunde)
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau. "Incepand de azi, PC are un nou membru, in persoana senatorului Ion Vasile.
Conducerea PSD Buzau ii acuza pe liberalii si democratii din plan local ca fac presiuni asupra social-democratilor din judet cu scopul de a-i racola pentru a-si acoperi deficitul electoral rusinos la nivel de judet.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Ne confruntam, de asemenea, si cu fenomenul eroziunii costiere in privinta caruia trebuie sa se actioneze si chiar si in ceea ce priveste gripa aviara”, ne-a declarat Simion Nicolaev, directorul Institutului National de Cercetare si Dezvoltare Marina „Grigore Antipa”.
Razvan Simion isi sarbatoreste ziua de nastere. ... Sunt o norocoasa sa te am in viata mea, a scris Lidia Buble, pe Facebook, in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de Razvan Simion, in vacanta.
Primarul Petre Simion a declarat ca, desi a mai incercat sa propuna cresterea in rang a localitatii si acum cativa ani, cetatenii din comuna nu s-au aratat prea interesati de initiativa si s-au prezentat in numar mic la referendum.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) - Romsilva nu este de acord cu legea data anul trecut de fosta guvernare, prin care regia este obligata sa preia in paza gratuita suprafete de padure de la persoane fizice, ne-a declarat directorul general al RNP, Simion Maftei.
Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
Laura Ivancioiu a publicat de Facebook un text pe care il puteti citi in continuare, despre pasiunea pentru teatru a scriitoarei Chris Simion-Mercurian. ... Chris Simion-Mercurian, o stiti, scriitoare, regizoare, creatoare de UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, a vandut casa bunicilor ca sa construiasca un teatru.
Oul - Universul intr-o coaja (continuare) Povestea Oului de Pasti "Cand oamenii n-ar mai inrosi oua de Pasti, atunci lumea se va potopi" - credinta populara culeasa de marele etnolog si folclorist roman Simion Florea Marian si publicata in lucrarea Sarbatorile la Romani, aparuta in anul 1899 Desi astazi, asociem ouale rosii sarbatorii pascale - cea mai mare si mai importanta sarbatoare a tuturor crestinilor -, traditia oualor vopsite in culori este mult mai veche decat crestinismul.
Copresedintele AUR, George Simion, a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni, ca i-a dus presedintelui Klaus Iohannis o lista sa semneze pentru propria demitere. ... Simion a incercat sa citeze din Octavian Goga, pentru a fi mai elocvent.
Imagini in premiera cu barbatul care l-a stropit pe George Simion cu cerneala, la Iasi. Tanarul in varsta de 32 de ani a fost dus la audieri, la Politie, insa Simion a anuntat ca va nu va depune plangere impotriva acestuia.
Copresedintele AUR George Simion l-a agresat pe ministrul Energiei Virgil Popescu in timp ce acesta vorbea de la plenul Parlamentului in timpul motiunii simple impotriva sa. Simion ii striga lui Popescu ca este "un hot" in timp ce ministrul Energiei ii spune ca este "un prost".
Un nou scandal in care este implicat liderul AUR, George Simion, a avut loc in sedinta Comisiei de regulament din Camera Deputatilor. Acesta vine dupa tensiunile iscate de liderul formatiunii, George Simion, marti, in Parlament, cand l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu.
Protagonistii au fost George Simion si Diana Sosoaca. ... Deputatii USR au transmis de la tribuna ca se simt hartuiti de George Simion si au cerut aplicarea de urgenta a regulamentului adoptat saptamana trecuta, desi au atacat modificarile facute in regulament la CCR.
Ilinca si George Simion s-au cununat civil, astazi, la primaria din Maciuca, judetul Valcea. Inainte de a intra la Starea Civila, George Simion a declarat ca "au semnat niste acte in fata unui stat care si-a batut joc de prea multi romani".
google-analytics.com