Cautare

9213 de rezultate pentru "serbanescu mari" (4.33 secunde)
Precizarile lui Alin Serbanescu (foto), purtatorul de cuvant al MAE, intervin dupa ce un site ucrainean anunta, citand-o pe Tatiana Popa, consulul general al Romaniei la Cernauti, ca Ucraina si Romania vor semna in scurt timp acordul privind micul trafic de frontiera.
Pe ansamblu, toata operatiunea asta care ar fi trebuit sa aduca economie la buget pe timp de criza nu a facut altceva decat sa creasca cheltuielile cu peste 30% , in estimarea analistului economic Ilie Serbanescu.
Oarecum de aceeasi parere este si analistul economic Ilie Serbanescu, care a declarat recent ca, imediat dupa alegerile prezidentiale, preturile carburantilor la pompa vor exploda.
Analistul economic Ilie Serbanescu sustine ca aceasta omisiune vine sa intareasca ideea ca OMV, actionarul majoritar al Petrom, exporta petrolul de calitate extras in Romania pe pietele vest-europene la un pret foarte scazut si importa titei de slaba calitate pe care-l proceseaza apoi mai scump in rafinarile proprii.
Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor le cerceteaza in stare de libertate pe Cristina Zamfira Serbanescu, de 30 ani, administratora unei societati comerciale si pe Anca Cristina Paruschi, de 39 ani, director economic, ambele din Constanta, care in numai o luna de zile, in perioada iunie- iulie 2005, au reusit un tun de circa un milion euro.
Comisia de privatizare CEC a propus vineri Guvernului sa opreasca privatizarea bancii. Decizia vine dupa ce a fost deschisa singura oferta imbunatatita care a venit din partea National Bank of Greece.
prefectul Danut Culetu, Mihai Daraban - presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Valentin Serbanescu - directorul general al Autoritatii Navale Romane, Jan Lissow si Holger Schonhoff - directori la "Interorient Navigation Company", Dirk Schildwachter (compania germana "Gebab"), Detlef Japke ( "Norddeutsche Landesbank") si Hans Dieter Gruben ("Germanischer Lloyd").
La festivitate au fost prezenti contraamiralii de flotila Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane si Mircea Rusmanica, comandantul Flotei, Valentin Serbanescu, directorul general al Autoritatii Navale Romane, Ionel Tutunaru, comisar sef in cadrul Directiei Generale a Politiei de Frontiera, comandorul Dan Haulica, comandantul si rectorul Academiei Navale, comandorul Marian Bardan, comandantul Scolii de Maistri a Fortelor Navale, veterani ai Marinei Romane, studentii si elevii absolventi alaturi de rudele si de prietenii lor.
"Daca era ceva important, stiam", ne-a declarat Valentin Serbanescu, fostul sef al institutiei din perioada cand i-a fost solicitat testul la detector.
Pe langa echipa de jurnalisti, publicatia isi propune sa gazduiasca in paginile sale opinii ale unor specialisti, precum Adrian Vasilescu, Ilie Serbanescu, Daniel Daianu, Lucian Croitoru,Florin Citu, Liviu Voinea si Mihai Tanasescu.
Au participat numerosi specialisti in macro-economie, intre care Ionut Dumitru, presedintele Consiliului fiscal, profesorii Dan Daianu, Liviu Voinea, Daniel Barbu, Dan Armeanu, dr Ilie Serbanescu, dr Valentin Lazea - economist-sef la BNR, numerosi parlamentari.
Slujba de pomenire va fi oficiata de parintele consilier patriarhal Florin Serbanescu, parintele consilier eparhial David Pestroiu si parintele protopop Dinu Pompiliu.
Serbanescu, Bd. Aerogarii, Bd. Ficusului, Str. Elena Vacarescu, Sos. Bucuresti-Ploiesti. Autobuzele vor purta inscriptia de traseu: ,,N123:CFR Constanta-Sos.Bucuresti-Ploiesti-Pasajul Otopeni".
Alexandru Serbanescu dinspre Fabrica de Glucoza catre bd. Aerogarii, iar cand a ajuns la intersectie cu str. Prometeu, a surprins si accidentat grav pe C.
Ilie Serbanescu. Una este sa analizezi de pe margine - cu fler si competenta - ce se intampla in economie si alta este sa gasesti solutiile cu efectele cele mai bune pentru ca masinaria economico-sociala sa mearga.
Moldovan, Serbanescu, Al. Bodea Antrenor: Leonard Strizu Petrolul: R. Avram - Sg. Pirvulescu, Huja, Meijers, Ticu - Cebotaru, Seto - M.
Alexandru Serbanescu dinspre str. Avionului catre sos. Pipera. Cand a ajuns in apropierea statiei RATB "Aurel Vlaicu", a surprins si accidentat grav pe R.
companiile mici au ramas mici, iar companiile mari au devenit si mai mari. ... Toata lumea are nevoie de preturi mai mari pentru a face rost de cash, care continua sa fie principala problema in economie.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Atunci cand visezi ca arunci bani inseamna ca vei avea mici necazuri care iti vor cauza neplaceri foarte mari.
google-analytics.com