Cautare

3086 de rezultate pentru "petrescu str titulescu cluj" (4.51 secunde)
SC ALPIN SRL, firma care se ocupa de introducerea canalizarii pe bulevardul Nicolae Titulescu, a solicitat luni Primariei Craiova prelungirea termenului de finalizare a lucrarii pe sensul stanga, catre iesirea din municipiu spre Drobeta Turnu Severin.
Proiectul de modernizare a bulevardelor Nicolae Titulescu si Calea Severinului din Craiova a fost incredintat asociatiei formate din SC Domarcons SA - SCT Bucuresti SA (SDP Craiova), cliente vechi ale bugetului Baniei, care vor papa 150 de miliarde de lei vechi in doi ani.
Accesul pietonilor pe Pasajul Basarab se face numai din rampele de pe Șoseaua Nicolae Titulescu si Bulevardul Vasile Milea si va fi permis numai pe sensul dinspre Șoseaua Nicolae Titulescu spre Bulevardul Vasile Milea.
Nicolae Titulescu nr. 81 - 87, FlorideLux Titulescu a fost proiectata ca un concept store 100% tehnologizat, dotata cu prima vitrina interactiva din retailul clasic romanesc, care le va permite clientilor sa interactioneze cu tot portofoliul FlorideLux, inclusiv cel online.
Iar daca ne-a ramas de invatat, atunci singur glasul libertatii este!" xxx Din reportajul dumneavoastra deduc, domnule prim-ministru, ca ati fost prezent la Cluj in seara zilei de 21 decembrie 1989, cand s-a tras prima oara si au cazut primele victime.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.
48, 50 si Str. ... Rieber (1903) din str. ... Acesta este definit de apartenenta imobilelor la un ansamblu format alaturi de cladirea geamana din str. ... 50, de o pereche de cladiri gemene de pe str. ... Luchian), str. Otetari 2 si in casa de pe str.
Rosetti, Str. Tudor Arghezi, Str. ... Dimitrie G Gerota, Str. Jean Louis Calderon, Str. ... Rosetti, B-dul Nicolae Balcescu, Str. Ion Campineanu, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Str. Halelor, Piata Unirii, B-dul Unirii, B-dul Mircea Voda, Str.
Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. Modoran Ene dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str. Modoran Ene si str. ... Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str. Modoran Ene din directia str.
Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Bucurestii Noi dinspre Pod Constanta catre str. ... Ion de 64 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Aro 323, pe str. Branistari dinspre str. Farcasanca catre str.
Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. Tepes Voda, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori, dinspre str. ... Ferdinand, dinspre str. Ritmului catre str.
Palatul Cercului Militar - B-dul Regina Elisabeta - Piata Operei - B.dul Eroilor Sanitari - B-dul Eroilor - str. ... Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str. ... Eroilor - Str. ... Marasti - Str.
222 (Str. Arad nr.38), a unui nou corp de cladire cu o capacitate de 200 de locuri la Gradinita nr.146 (Str. ... 24), precum si lucrarile de mansardare la Gradinita nr.46 (Str. ... 186 "Elena Vacarescu" (Str. ... 183 (Str. ... 3 Nicolae Titulescu.
antrenorului Dan Petrescu sa inceapa cumparaturile, informeaza Sport.ro.
Creatiile din piele de vitel ale lui Dorian Emil Petrescu sunt foarte indragite si cautate la targurile mestesugarilor organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Inedita este si o curea barbateasca din piele de vitel care are o catarama cu steagul Americii, ne-a spus Dorian Emil Petrescu.
Dan Petrescu a vorbit la finalul partidei CFR Cluj - CSU Craiova despre castigarea campionatului, dar si despre criticile care au curs de-a lungul intregului sezon. ... Deodata, Dan Petrescu a devenit antrenor prost, dar el era bun. ... Senzationali!", a adaugat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.
• "Ioan Rus a declarat la sedinta PSD Cluj, ca va reveni activ in viata partidului." De cand asteptam ca Rus sa revina in politica. ... Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
google-analytics.com