Cautare

76 de rezultate pentru "of postal nr1 huedin" (7.81 secunde)
Astfel cele mai importante modificari vor fi intregistrate la abonamentul lunar casuta postala, confirmare de primire (interna si externa), ultrapost, postmessager, mandat postal intern si pachet corespondenta.
Codul Postal. Data finala a concursului : 11 Iunie 2014. Participand, acceptati primirea unor informatii despre Indila. Noroc tuturor ! Pentru a participa la concursul ce va poate duce la concert, accesati:
Paul Dobrescu, medic, Dumitru Iacob, tehnician agronom, Aurel Minciuna, secretarul UTC din comuna, Mircea Dulceata, el insusi mester de case, Nicu Andreias, factor postal, si atatia altii, toti tineri, cu familii, cu copii care vor creste, vor invata, vor deprinde meserii si, multi dintre ei, se vor intoarce pentru a lucra in casele parintesti, case care in aceste zile prind contur in comuna Radovanu.
Acest ajutor se acorda doar in aceasta luna, ca un sprijin de Paste, separat de pensia propriu-zisa, prin mandat postal.
Alaturi de el, in fata Oficiului Postal din cartierul Rovine, se aflau si alti varstnici, cu pensii putin peste doua milioane de lei.
- Cazul lui Tudor Molan, factor postal din Brasov, care a fost prins de populatie in Cimitirul Evanghelic de pe Strada Karl Marx din Brasov, in cursul zilei de 23 decembrie 1989, avand asupra sa o pusca semiautomata cu luneta cu care tragea asupra oamenilor.
Prima nava catre cea mai apropiata stea - Proxima Centauri - ar putea avea marimea unui timbru postal si ar fi, de fapt, un computer plin de senzori si camere, agatata de o parasuta, care ar fi umflata, in vid, de un fascicul laser de pe Pamant, poate cu o putere de 800 de megawati.
Suhurlui are scoala, dispensar, oficiu postal, statie de autobuz. Sediul Primariei si Postul de Politie au unde sa fie amenajate.
"Petenta sustine ca a facut corespondenta consistenta cu Primaria Eforie si a solicitat un numar postal, o adresa postala insa nu a primit nici un raspuns", arata expertul coordonator al Avocatului Poporului Felicia Nedea (foto).
000 lei, pentru neremedierea, in termenul legal, a deficientelor cu privire la conditiile necorespunzatoare de munca la oficiile postale din Medgidia, Cernavoda si Constanta - Oficiul Postal nr.
Documentul a fost trimis de la Oficiul Postal 4 (langa Rotonda - n.r.), deoarece prin aceasta metoda nu se poate afla expeditorul.
Agentia a anuntat ca deputatul a fost informat printr-un mandatul postal (cu confirmare de primire) cu privire la declansarea verificarilor, respectiv asupra drepturilor sale de a lua cunostinta de actele si lucrarile dosarului, de a fi asistat sau reprezentat de avocat si de a prezenta orice elemente justificative pe care le considera necesare.
Diaconu a fost instiintat postal de acest fapt si poate contesta raportul ANI in termen de 15 zile. Senatorul PDL Mircea Cinteza ar fi si el incompatibil.
In raport cu moneda nipona, dolarul s-a mentinut la un nivel stabil de 111,32 de yeni, investitorii asteptind o decizie privind un proiect de reforma a sectorului postal, sustinut de premierul japonez Junichiro Koizumi.
Potrivit lui Mihai Toader, traficul postal in zonele unde s-au inregistrat cazuri de gripa aviara la pasari, aflate in carantina, se desfasoara normal.
In perspectiva insa, acestia vor fi distribuiti in cont bancar sau prin mandat postal", a declarat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera din Dolj.
Originalul se depune la organul fiscal de domiciliu, direct la registratura acestuia sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata. Nedepunerea la termenele stabilite de lege a declaratiilor de venit de catre persoanele fizice constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10 la 100 de lei noi.
"Intarziatii", amendati cu pana la 100 RON Contribuabilii care au primit formularele de declaratie de venit sunt obligati sa le completeze si sa le depuna la ghiseele organului fiscal de care apartin sau la cel mai apropiat oficiu postal (de unde vor primi o recipisa ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor), pana cel tarziu la 15 mai 2006 inclusiv.
Oficiul Postal (OP) Craiova 1, situat in strada Unirii, numarul 54, si-a inaugurat luni seara programul nonstop cu publicul. Desi directorul Directiei Regionale de Posta (DRP) Craiova ar fi trebuit sa fie primul client, craiovenii i-au luat-o inainte.
La actionarii domiciliati in alte localitati decat cele precizate mai sus plata dividendelor se va face prin mandat postal.
google-analytics.com