Cautare

892 de rezultate pentru "nr tel fix zamfira virgil" (4.08 secunde)
Virgil Pop, primul parlamentar roman condamnat la puscarie cu executare. ... Este vorba de Virgil Pop, deputat PNL. ... Virgil Pop a iesit pe locul 3 in colegiul 8 dar a reusit sa ajunga deputat datorita (datorita, din punctul lui de vedere - noi am putea spune:
- Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel: ... - Spitalul Clinic de Urgenta Universitar â€" tel:.021/601.24.00; ... Pantelimon â€" tel: ... Ioan â€" tel: ... - Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni tel:021/334.30.54;
Saptamana aceasta are o dubla semnificatie pentru cariera muzicala a artistului Virgil Iantu, marcand atat lansarea oficiala a albumului "Ieri si Azi", cat si debutul primului sau turneu din cariera solo.
Toma Caragiu nr. 10, tel. ... 22 iunie 2018, - Muzeul Casa Domneasca, Brebu, tel. ... George Enescu, nr. 3, tel.
Era perceput deja ca infiltratul lui Virgil Magureanu pentru a deturna de fapt reinfiintarea Legiunii catre o grupare controlata de SRI sub forma unui nationalism-comunism.
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat recursul declarat de primarul Capitalei impotriva deciziei Tribunalului care, in ianuarie 2009, a anulat ordinul lui Sorin Oprescu de concediere a lui Virgil Carstea (foto), fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
Croitorul Virgil Ion are un mic atelier de croitorie in Piata Matache, unde este un spatiu comercial. ... Mereu e plin la domnul Virgil. ... Virgil Ion:
Magureanu isi arata sustinerea dupa cum bate vantul Surse bine informate din anturajul fostului partid-stat spun ca printre cei care s-au aflat in spatele miscarii de debarcare a lui Iliescu se afla si personajul cunoscut sub denumirea de "sarpele cu ochelari”, nimeni altul decat fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, Virgil Magureanu, care a inselat increderea lui Iliescu la alegerile din 1996, cand a votat schimbarea.
, Virgil Cirstea (foto) evalueaza, in momentul de fata, situatia societatii la conducerea careia a fost numit cu data de 25 martie a.
Listarea titlurilor TEL a fost poate cel mai important eveniment si cel mai asteptat in ultima parte a verii si, de asemenea, a adus cistiguri semnificative celor care au subscris in oferta.
CNTEE Transelectrica (TEL) a fost cel mai tranzactionat emitent, cu un rulaj de aproape 30 de milioane de lei. ... La nivelul inchiderii, de 28,1 lei, titlurile TEL inregistreaza o crestere de 12,4% fata de saptamina anterioara, cea mai buna evolutie din piata.
Monetariei, Nr. ... Florentin Cantaragiu (tel. 0744101022) pentru "Atelierul de pictat icoane pe lemn", Dan Marinescu (tel. 0745862063) pentru "Atelierul de tablouri din flori naturale", Cristina Vasilescu (tel. 0733051279) pentru "Atelierul de cadouri pentru Marii, Marini si Marioare" si Simona Vaduva (tel.
De asemenea, spre deosebire de RCS& RDS, Romtelecom nu vinde pachete de servicii care sa includa pe langa telefonie fixa, TV si internet fix si internet mobil si telefonie mobila sau pachete de net fix si net mobil.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Este vorba de Costel Gheorghiu, deputat FSN in perioada 1990-1992 si senator PD intre 1992 si 2000, Gheorghe Virgil Serbu (foto), senator PNL in 2004-2008 si Mihail Sireteanu (PSD), deputat intre 1996 si 2008.
Virgil Dulea, afaceristul care controleaza suveica de 31 de firme implicate in acest caz, este deja cercetat intr-un dosar penal pentru spalare de bani, aflat in atentia Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
Virgil Iantu se alatura Televiziunii Romane pentru un show 100% romanesc. ... Virgil Iantu aduce un plus de valoare brandului TVR.
Virgil Iantu, proaspat reintors pe micul ecran cu un super game show care va incepe din 17 aprilie la TVR 2, ne-a marturisit ce inseamna Sarbatorile Pascale si cum petrec el si familia sa frumoasa, de Paste, anul acesta.
- Mai ai timp de gatit, avand in vedere ca la TVR 2 prezinti miercuri, de la ora 11.00, emisiunea La fix - stiinta si tehnologie si care iti ocupa aproape tot timpul.
Stefan WAGNER - Cluj tel/fax: ... Elena AVRAM - Cluj tel: ... Maria GIURGIU - Cluj tel: 0264-552.740 mobil: 0744- 470.069
google-analytics.com