Cautare

3529 de rezultate pentru "nr informatii cartela telecom ro" (3.26 secunde)
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
Ieri, unul dintre ei a luat cartela deputatului liberal Relu Fenechiu si a votat impotriva deciziilor Coalitiei. Incidentul a fost reclamat chiar de Fenechiu, care, spre sfarsitul sedintei, le-a cerut de la microfon colegilor de la Opozitie sa-i returneze cartela, sustinand ca acestia o folosesc impotriva Coalitiei.
zf.ro informeaza:
Noua cartela SIMMAX pare sa fie scaparea ta. Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela. ... Pachetul contine o cartela SIM, un cititor de carduri SIM, si un CD cu software.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... In prezent, acţiunile Astral Telecom se află ... de 7,8 ori nivelului fluxului operaţional de lichidităţi al Astral Telecom, calculat fără
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Societatea care se ocupa de mentenanta sistemelor de semnalizare urbana din municipiul Constanta, SC Marca Telecom SRL, a trimis prin fax celor de la CNSC o contestatie inregistrata sub numarul 18954/19.
GTS Telecom, liderul de calitate în furnizarea serviciilor de comunicaţii din Romania, anunţă ... Stabilitatea serviciilor de comunicaţii furnizate de GTS Telecom tuturor clienţilor în primul semestru al anului 2005 a atins valoarea de 99,91%.
Verizon Wireless, cea mai mare companie de telecom din SUA, va introduce transmisia de date video prin LTE pentru programe de divertisment si evenimente sportive incepand cu anul 2014. Telstra, cel mai mare operator telecom din Australia, va incepe testarea in beta a retelei sale in 2013.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
Fraudatorii trimit un mesaj prin care anunta ca ati castigat un anume premiu, apoi va solicita diferite informatii confidentiale (CNP, parole personale, numere de cont s.a.m.d.).
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Cartela e acolo, in banca, voteaza singura fara sa o atinga nimeni...
Cine va fi vizat Proiectul de norme le va permite tuturor calatorilor europeni care folosesc o cartela SIM care permite roamingul dintr-un stat membru in care isi au resedinta sau cu care au legaturi stabile sa isi utilizeze dispozitivul mobil in orice alta tara din UE, ca si cand ar fi acasa.
It.bzi.ro: Cartela sau abonament? ... Este o pacaleala abonamentul din Romania sau o cartela SIM, fara abonament, ar fi mai folositoare?
Ceea ce am facut, fiind foarte curios de performante, e sa pun cate o cartela de Orange, Vodafone si Digi (din pacate doar 3G, ca nu mai am 4G) in el si sa fac niste teste Speedtest.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Este posibil ca statul roman sa nu incaseze macar ceva cat de cat de pe urma gazduirii unor giganti telecom care fac aici profituri uriase si constante? ... Piata telecom este guvernata de 3 jucatori mari si lati!
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... Piata Presei Libere nr. ... RO427320 - Telekom Romania Mobile Communications S.A Splaiul Independentei nr.
google-analytics.com