Cautare

3645 de rezultate pentru "nr telefon curec constantin" (3.09 secunde)
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Tot la "cauze externe" a facut referire, in acelasi context, si deputatul Constantin Chirila. ... Drept urmare, este de parere Constantin Chirila, cei interesati sa destabilizeze organizatia judeteana nu pot fi decat "persoane din PSD si unii din afara".
- unde actionar principal este Constantin Fratila (foto), fostul arbitru in Divizia A. ... "Am pierdut licitatia, nu ne-a prea interesat lucrarea", a motivat, de cealalta parte, Constantin Fratila.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Constantin Cojocaru candideaza pentru Primaria Capitalei din partea Partidului Poporului La Congresul Extraordinar al Partidului Poporului, dedicat pregatirii pentru alegerile locale, presedintele Constantin Cojocaru a acceptat propunerea facuta de catre mai multi membri ai conducerii de a candida la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti.
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Cristian Constantin Poteras (PDL) a obtinut doar 19%.
Pentru aceasta functie a fost vehiculat si numele lui Constantin Boscodeala (primarul Buzaului), in timp ce Dan Nica va candida la o functie de vice national.
Potrivit directorului general al Total Service International (concesionarul marcilor Dacia, Renault si Nissan), Constantin Olteanu, "compania Total Service International are o politica, in ceea ce priveste domeniul de activitate rent-a-car - aceea de a stabili o relatie de parteneriat intre noi si clientii care apeleza la serviciile noastre.
Restaurantul Palace este unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate localuri din Craiova, fiind rezultatul unei investitii considerabile, dar si al experientei acumulate de patronul Gheorghe Constantin cu fostele restaurante Coleti.Un restaurant de succes necesita o investitie considerabila în amenajari si personal calificat pentru o servire ireprosabila.
Restaurantul Palace este unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate localuri din Craiova, fiind rezultatul unei investitii considerabile, dar si al experientei acumulate de patronul Gheorghe Constantin cu fostele restaurante Coleti.Un restaurant de succes necesita o investitie considerabila în amenajari si personal calificat pentru o servire ireprosabila.
La nivel judetean, acesta ocupa, ca si anul trecut, pozitia fruntasa, cu o avere de 120 - 130 de milioane de euro, în crestere cu peste 20-30% fata de anul trecut.Pozitia a doua este ocupata, pentru al doilea an consecutiv, de Constantin si Calin Popeci (activitatea de baza este de industrie auto, dar desfasoara activitati si în constructii, si în imobiliare), care estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 200 de milioane de lei.
Directorul CE Craiova, Constantin Balasoiu, a fost numit la timona acestor unitati, care vor intra cat de curand in componenta gigantului Electra. ... Directorul general al Complexului Energetic (CE) Craiova, Constantin Balasoiu, a fost numit recent presedinte al Consiliilor de Administratie (CA) al societatilor similare de la Turceni si Rovinari.
El a fost inlocuit rapid cu Marian Constantin. ... La pranz, reprezentantii SCM au trimis un nou comunicat, in care anuntau ca noul antrenor al echipei este Marian Constantin, iar Pusa Dina a parasit clubul.
Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba. Vedeta TV a tinut sa faca lumina in ceea ce priveste despartirea dintre ea si Constantin Iosef.
Cristina si Constantin Niculescu participa pana pe data de 21 aprilie inclusiv, la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu.
141 de ani de la nasterea lui Constantin Brancusi Costantin Brancusi s-a nascut pe 19 Februarie 1876 Constantin Brancusi (n. ... Nascut la 19 Februarie 1876, la Hobita, Gorj, Constantin era al saselea copil al lui Radu Nicolae Brancusi si Maria Brancusi.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Irinel Popescu, Dorel Constantin Onaca, Kera Kalita, Prof. ... de Gimnastica, paralizat in urma unui atac armat, in Venezuela, aflat in scaun cu rotile), Steluta Duta si Constantin Voicilas (din camin de copii - campiona de box si antrenorul ei), Constantin Caldararu s.a.
Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena Dintre cei 1.750.842 de romani sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena, 619.399 sunt barbati, iar 1.131.443 sunt femei Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena, respectiv 476.643, poarta numele de Constantin, alti 79.276 Costel, iar 30.668 Costica.
google-analytics.com