Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (2.82 secunde)
E-mailul de inregistrare trebuie sa includa numele, compania, numarul de telefon, adresa de e-mail, motivul pentru care se doreste participarea la Zilele Industriei, precum si orasul in care solicitantul doreste sa participe.
"Nu l-am mai vazut pe Mihaita de ceva vreme, vorbim la telefon. ... "Mda...", apoi cateva secunde de liniste, dupa care vocea lui Mircea Nesu se aude, stinsa, din nou in telefon:
Stia insa un loc unde avea semnal la telefon si a vrut sa afle neaparat scorul la pauza. "La pauza si la final am mers intr-un loc unde stiu eu ca am semnal la telefon.
In cadrul MacWorld 2007, Apple lansase primul model de telefon, denumit iPhone. ... acum cateva saptamani, Cisco a lansat un model de telefon cu exact acelasi nume.
W880 vine sa completeze gama de succes Walkman din care fac parte mai multe modele, cele mai cunoscute doua dintre ele fiind lansate anul trecut: W810 si W850. W880 nu este singurul telefon lansat astazi de Sony Ericsson.
Astfel, teoretic, o persoana din sase de pe suprafata Pamantului are un telefon mobil.
NAND de 8GB Imagineaza-ti un telefon cu memorie de 8GB. ... Interfata MMC este mult mai simplu de utilizat, asa ca in curand vom avea toti cate un telefon cu un spatiu imens de stocare.
Specialistii au creat o oglinda capabila sa transmita informatii video la un numar de telefon sau la o adresa de email indicata de client.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Sony Ericsson a mai prezentat un telefon din gama modelelor "K", cu functii fotografice avansate. La putin timp de la lansarea modelului K810i, inlocuitorul lui K800i, compania a dezvaluit K850, un varf de gama.
Frenezia iPhone creata in jurul celui mai asteptat telefon al ultimilor ani, continua. Ultimele sondaje estimeaza ca numarul doritorilor unui astfel de telefon a ajuns la suma de 19 milioane.
Nokia a intrat în cursa pentru câstigarea titulaturii de cel mai subtire telefon, prin introducerea modelului N76.
Operatia nu este foarte complicata, totul facându-se software, dar la unele mobile 3G mai noi este ceva mai greu.Odata deblocat, un astfel de telefon îsi pierde garantia.
Serviciul MyBanking, prin Orange, ofera abonatilor acces la conturile Raiffeisen Bank direct de pe telefon. ... Pentru a putea utiliza serviciul clientii au nevoie de o cartela SIM pe care se gaseste aplicatia, un telefon compatibil, un cont la Raiffeisen si un contract incheiat cu banca.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Acest concept este unic în lume si se adreseaza celor ce cauta un telefon GSM dual sim cu capacitatea de a modifica separat setarile fiecarui sim pe fiecare fata.Mobilele produse de WND Telecom sunt singurele telefoane cu doua fete, doua tastaturi, doua ecrane si doua sim-uri, fiind practic doua telefoane spate în spate.
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Clientii care utilizeaza deja T-Mobile pot comanda in avans myTouch incepand cu 8 iulie, iar comenzile vor fi livrate incepand cu 29 iulie, au spus reprezentantii companiei. T-Mobile se asteapta ca macar jumatate dintre clientii pe care ii are deja sa comande noul telefon.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
va fi lansat luna viitoare Un telefon branduit Yahoo! va fi lansat luna viitoare in Japonia, tara unde site-ul american este printre cele mai accesate, scrie TechCrunh.
google-analytics.com