Sony Ericsson a mai prezentat un telefon din gama modelelor "K", cu functii fotografice avansate. La putin timp de la lansarea modelului K810i, inlocuitorul lui K800i, compania a dezvaluit K850, un varf de gama. Daca diferente intre K800i si K810 nu prea exista, in afara de design, K850 vine cu imbunatatiri majore, cea mai importanta fiind senzorul de 5 megapixeli.

Ca si modelele anterioare, prezinta facilitati importante pentru obtinerea imaginilor de calitate, cum ar fi: lentile cu auto-focus, blitz Xenon (nu cu LED-uri), stabilirea balansului la alb si posibilitatea selectarii modalitatii de calcul a expunerii (metering). Si cum imaginile sunt direct legate de calitatea ecranului, Sony Ericsson a dotat K850 cu un model de 2.2". O functie intalnita pana nu de mult doar la aparatele foto profesionale se regaseste si la K850, si anume, rotirea automata a imaginilor.

Fanii companiei vor mai trebui sa astepte ceva pana la lansarea produsului, caci acum a fost doar prezentat. Mai exact, CyberShot K850 va fi disponibil in ultimul trimestru al anului.