Cautare

14260 de rezultate pentru "nr tel fix stoian ion bucuresti" (3.22 secunde)
*Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel : ... *Sulina - sediul Primariei - tel : 0240-543.111; Din aceasta locatie vor fi supravegheate unitatile turistice din localitatile:
Accesul in salile de spectacole va fi liber pentru public si se va face pe baza de invitatii, care pot fi solicitate de la Agentia Teatrului National Marin Sorescu (tel. 0251.413.677) si de la Agentia Filarmonicii Oltenia (tel.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Acestea au fost cuvintele cheie ale atelierului de scriere creativa si teatru care a debutat in 14 aprilie, la ora 11.00, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
Ei se vor intalni la ora 11, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
Cum ar spune francezii "Tel maitre, tel valet" ("Asa stapan, asa sluga - n.red.) Informatiile la presa fusesera date, evident, de oamenii lui Morar", mai scrie Adrian Nastase.
Garbu Petru - tel/fax 0265.426.499 tel. 0740561029 www.argilaalbastraderaciu.ro e-mail [email protected] Produs avizat de Ministerul Sanatatii Produs notificat de catre Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare
Tel..., fără ... bip, tel...“ dovedeşte că la bătraneţe, ca şi la tinereţe, totu-i pană
DNA l-a trimis in judecata luni pe Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, in dosarul Tel Drum. Dragnea e acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si alte infractiuni.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu.
Avand in vedere finalizarea lucrarilor din prima etapa de constructie a Diametralei Buzesti - Berzei - Uranus, incepand cu data de 13.01.2014, ora 05.00, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va relua circulatia pe liniile din zona, astfel: ... Ion Mihalache, Piata Victoriei, Str.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... Ion Iliescu: ... DE CE SUNTETI IMPOTRIVA CANALULUI DUNARE-BUCURESTI? ... ION ILIESCU:
Ion Iliescu a refuzat, in pofida insistentei ziaristilor, sa se pronunte clar daca sustine sau nu introducerea in viitorul statut al PSD a functiei de presedinte executiv pentru care Adrian Nastase si-a anuntat deja candidatura.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Aceasta evaziune, evadare in trecut, i-a sprijinit pe Ion Iliescu si pe toti ceilalti din generatia respectiva.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
google-analytics.com