Cautare

14260 de rezultate pentru "nr tel fix stoian ion bucuresti" (3.61 secunde)
Petrica Mitu Stoian a fost condus pe ultimul drum, miercuri, la Craiova, in aplauzele fanilor care l-au iubit. Toti cer intr-o singura voce sa se faca dreptate, iar daca cineva a gresit in cazul interpretului, sa platesca.
Medicul care i-a facut tratamentul in camera hiperbara lui Petrica Mitu Stoian este de fapt, medic psihiatru.
Sunt trei anchete deschise in paralel in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian. Astazi, Ministerul Sanatatii a demarat o inspectie la clinica unde a fost internat regretatul interpret de muzica populara.
Clinica unde s-a tratat Petrica Mitu Stoian, inchisa doua saptamani
Nereguli extrem de grave gasite de echipa Directiei de Sanatate Publica trimisa sa investigheze clinica unde a fost tratat artistul Petrica Mitu Stoian.
Florian Stoian, purtator de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta. ... Pacienta se afla la Serviciul de Urgenta, la Chirurgie", a mai spus Stoian.
Masa la care ai crescut, la care ti-ai facut temele si la care ati stat an de an pana sa pleci sa muti muntii mai aproape de Bucuresti. ... Redactia a stiut ca la fix intri in live. ... Sau poate ca fix asta ma indreptateste sa o fac.
Pentru a nu inflama situatia, colonelul Ion Deheleanu, seful Militiei judetene, propune lui Radu Balan, prim-secretar al Comitetului Judetean de Partid Timis, sa opreasca actiunea de evacuare. ... Din ordinul Elenei Ceausescu, cadavrele a 44 de revolutionarilor timisoreni sunt aduse, in ascuns, la Bucuresti, si arse la Crematoriul Cenusa . ... Bucuresti.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Ion Ruset a devenit presedinte interimar al PDL Gorj, in urma deciziei luate de Biroul Permanent National al partidului. ... Senatorul Ion Ruset a fost numit, ieri, presedinte interimar al Organizatiei Judetene a PDL Gorj. Decizia a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent National al PDL, intrunit la Bucuresti.
la Bucuresti nimeni nu poate, nimeni nu incearca sau nimeni, de fapt, nu vrea sa schimbe ceva.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
De asemenea, ANRC asteapta si o scadere, chiar sub 10 centi, a tarifelor pentru apelurile de pe mobil pe fix. ... de la telefonul fix catre centrala RomTelecom, care la randul ei este conectata cu centrala operatorului de telefonie mobila, de unde apoi este transmis apelul catre mobil.
Plansa de bord a fost eliminata, iar ansamblul functiilor oferite de aceasta a fost regrupat pe consola centrala si pe centrul fix al volanului. ... Comenzile pentru avarii, lumini, stergatoare, claxon si cruise control se gasesc pe centrul fix al volanului.
Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
"Modificarile propuse de proiectul de decizie in conformitate cu noua strategie au vizat, in principal, inlocuirea masurii de asigurare a accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix, prin intermediul telecentrelor, cu masura de asigurare a accesului si conectarii la un punct fix la retelele publice de telefonie si a accesului la un punct fix la serviciile de telefonie destinate publicului, la nivel de gospodarie", se arata in comunicatul ANCOM.
Depeche Mode va concerta la Arena Nationala din Bucuresti, pe data de 15 mai 2013. ... Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si apoi Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
google-analytics.com