Cautare

633 de rezultate pentru "moraru ana" (3.63 secunde)
Printre departamentele Secretariatului General se numara si asa-numita Directie generala de control, juridic si securitate interna, creata inca din mandatul fostului Secretar General al Senatului, Ion Moraru, devenit intre timp Secretar General al Guvernului, si care il pusese in fruntea serviciului pe Marin Popescu.
In cursa au mai ramas alaturi de Mircea Stoian Constantin Moraru si Anisoara Costea, dar numai pentru ca „sa nu candideze singur”, dupa cum a subliniat Constantin Moraru.
Eva Catalin si Razvan Moraru au venit la targul 100 de traditii romanesti organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR.
Intre timp insa, alesii locali de Botosesti nu au stat cu mainile in san si au pus alt viceprimar, Ion Moraru.
Cu toate acestea, se stie ca cel putin 12 politisti din fosta DPF vor veni la DIAS-ul lui Emil Moraru (foto), dupa cum ne-a confirmat si comisarul sef Aurelian Zaheu, seful IPJ Constanta.
Andrei Alexandru (Bucuresti), Dorela Alistar (Bucuresti), Ioan Domonco (Dorohoi), Cristian Diaconescu (Bucuresti), Victor Moraru (primarul orasului Amara, Ialomita), Mircea Geoana (Dolj), Victor Ponta (Gorj), Miron Mitrea (Vrancea) si Radu Mazare (Constanta).
Culcer Rodica, Tapalaga Dan, Pora Andreea, Mihaies Mircea, Moraru Radu si chiar Cristoiu Ion. ... Cristoiu, Culcer, Moraru, Pora, ca sa nu mai vorbesc de prietenii tai, intelectualii, ba chiar colegii academicieni.
Cel mai tarziu in octombrie, Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) va decide cu cat se vor reduce tarifele de interconectare percepute de RomTelecom, ne-a declarat Raluca Moraru, directorul de relatii publice al institutiei.
Spre exemplu Georgiana Moraru, studenta, afirma ca ar fi nevoie de schimbari majore in cele doua zone de agrement daca autoritatile vor ca aceste spatii sa devina profitabile atat pentru bugetul local, cat si pentru galateni:
Calin Stan, Monica Tatoiu, Andreea Orindaru, Florin Busuioc, Andreea Rasuceanu, Radu Moraru, Catalin Anchidin, Mara Coman, Gabi Pascal, Alexandru Mironov, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Radu Moraru, Camelia Cavadia, Cristi Martin si Luca Andrei.
Marius Teicu, Stela Enache, Sanda Taranu si Lucia Popescu Moraru " Seniorii de Elita premiati de Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti In cadrul evenimentului vor fi premiati patru seniori de elita, care prin activitatea si cariera lor au marcat viata cultural " artistica a Romaniei.
Vali Moraru, moderatorul emisiunii Digi Sport Special, a ironizat discursul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.
1995, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2006 - A fost primul pilot roman care a participat la World Rally Championship in 2003 - Este adeptul derapajelor si fan al aderentei scazute - Iubeste masinile anilor '70 - '80 cu care nu aveai nicio sansa la raliuri daca mergeai drept - Initiator proiect si Director General al Academiei Titi Aur SILVIU MORARU - Are in spate 20 de ani de experienta in Campionatul National de Raliuri, atat ca pilot, cat si ca navigator - Are 2 titluri de Campion National al Romaniei si 1 titlu de ViceCampion National - A participat in Campionatul Mondial de Raliuri in 2003 - 10 ani - membru in echipa de Uzina - Dacia - A fost Seful Comisiei de Raliuri din cadrul FRAS - Coordonator Activitate de Raliuri pe plan national - Team Manager Jack Daniel's Rally Team - Master Trainer in cadrul Academiei Titi Aur (Sursa:
Din redactia lunarului faceau parte Ernest Bernea, Ana Blandiana,Stefan Augustin Doinas, Adrian Marino, Ion Negoitescu, AlexandruPaleologu, Dumitru Staniloaie, Petre Tutea, Ion Vianu si Romulus Vulcanescu. ... Printre colaboratori se numara Adina Popescu, Robert Turcescu, Sever Voinescu sau Ana Mihailescu.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Ana Capaneata si prietenul ei au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... jasp policrom, azurit, malachit, ametist", ne-a spus Ana Capaneata.
Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
Ana Blandiana: ... La o intrebare adresata mai tarziu, despre cum comenteaza acuzele de legionarism care i-au fost aduse de Mircea Toma dupa discursul de la Universitatea Babes-Bolyai, Ana Blandiana a evitat sa raspunda.
Inscrierea se face pana pe 26 septembrie, trimițand un e-mail la adresa ana@animest.ro in care va fi specificata varsta copilului si atelierul la care doreste sa participe.
google-analytics.com