Cautare

61637 de rezultate pentru "lista abonatilor telefon din municipiul buzau" (4.59 secunde)
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
„Serviciul DigiMobil - noua telefonie mobila 3G - se adreseaza exclusiv abonatilor RCS & RDS la unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel, care sunt platitori la zi ai facturilor“, se arata într-un comunicat emis ieri de RCS & RDS.
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Obiectul interpelarii:Desfiintarea Judecatoriei Macin si a Parchetului de pe langa Judecatoria Macin In cadrul deplasarilor pe care le efectuez in colegiul in care am fost ales am primit din partea mai multor primari un memoriu prin care invedereaza ministerului pe care il conduceti deserviciile pe care desfiintarea Judecatoriei si a Parchetului din Macin le-ar avea asupra justitiabililor.
furnizarea energiei termice pentru incalzirea consumatorilor din municipiul resedinta de judet, a declarat vineri in cadrul unei conferinte de presa Ilie Rachieru, directorul general al regiei.
Buzau:
Administratia CFR intentioneaza sa desfiinteze regulatorul de circulatie Buzau, dar si Halta Baldovinesti, punand in pericol siguranta calatorilor, in conditiile in care nu se stie inca cum vor fi impartite firele de circulatie si cine va prelua responsabilitatile operatorilor de trafic.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
Conducerea PSD Buzau ii acuza pe liberalii si democratii din plan local ca fac presiuni asupra social-democratilor din judet cu scopul de a-i racola pentru a-si acoperi deficitul electoral rusinos la nivel de judet.
Au fost odata ca niciodata trei zile de poveste si voie buna in Buzau: ... Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau.
PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite. ... Comunicatul este semnat si de liderul PNL Buzau, prefectul Cristinel Bagiu.
Liga 2, play-off, etapa a 6-a Buzau - Dinamo 2-2 Au marcat: Dujmovic (a.g.) 9, Boiciuc 14 / Laruccea 18, Bani 67 (pen.) FC Buzau: ... "Gloria", Buzau (capacitate - 12.321 locuri) Arbitru:
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... b) O partida de sex "acompaniata" de muzica din telefonul mobil. ... Imi voi verifica telefonul din cand in cand, totusi. c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte.
Aspectul lor futurist ne face sa gandim ca poate intr-o zi vom ajunge sa comunicam asemeni personajelor Jedi-ilor din Star Wars cu ajutorul unor holoproiectoare. ... Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin.
google-analytics.com