Cautare

3132 de rezultate pentru "lista abonati adjudeni" (3.23 secunde)
Toti clientii Vodafone care au activat o optiune de internet - abonati, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date - beneficiaza de acces gratuit la net prin telefon, laptop sau tableta.
Masura de prelungire cu 7 zile a termenului de plata a facturilor scadente a fost anuntata joi, 9 februarie, de catre Vodafone pentru clientii abonati, persoane fizice, care locuiesc in localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada din 19 judete:
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
In plus, iti poti compara viteza cu ceilalti abonati ai providerului tau. • Daca nu ai incredere in testele de viteza bazate pe Flash, poti folosi Testmy.net.
Pentru ca suntem la inceput de an mai trebuie sa asteptam putin dupa unele confirmari, premii si raspunsuri, de aceea nu putem da o data precisa la care vom incepe concursul.Tot de aceea va recomand sa tineti aproape, abonati-va, urmariti-ne pe Facebook si intrati pe site, doar asa veti putea afla primii cand incepem nebunia.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna:
Caci dupa cativa ani tu erai obligat sa-ti fi creat o baza de fani, a se citi de abonati, care sa intre pe articolele tale indiferent cum sunt scrise.
Oamenii simpli care votau Romania Mare si erau abonati la gazeta. Se caracterizau prin faptul ca apartineau speciei omul nou.
Instagram peste 430 000 de fani, YouTube peste 250 000 de abonati si 53 de milioane de vizualizari. De asemenea, pe Facebook, are peste 340 000 000 de vizualizari, cele mai multe din Romania.
INNA are peste 2.5 milioane de abonati pe propriul canal de YouTube si peste 2 miliarde de vizualizari pe YouTube, in general.
Alexandru Tudor (The Link) este jumatatea proiectului, dar si youtuber cu peste 300.000 de abonati. Sandra Salagean este jurnalist de peste 15 ani, acoperind de-a lungul carierei sale atat domeniile social, eveniment, cat si monden.
Intr-un timp foarte scurt, Dorian Popa a reusit sa depaseasca 600.000 de abonati, iar vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna cateva sute de mii de vizualizari si intra instant in topul YouTube Trending.
Voi la ce biblioteca sunteti abonati, ipocritilor? Cand o sa invatati sa respectati dreptul propriului vostru popor sa se bucure de simbolurile in care se regaseste?
Despre el se cunoaste nationalitatea - britanica -, orasul de origine - Bristol -, pagina de Instagram cu 5 milioane de abonati si site-ul de internet unde publici lucrarile sale online fara alte comentarii.
In timpul facultatii a infiintat canalul YouTube de vlogging Noodlerella, care s-a bucurat de un succes imens in Marea Britanie, adunand in scurt timp aproape un milion de abonati.
In aprilie 2018, Dragos Andrew lanseaza In Mintea Lui Andrew” , canal si proiect ce a adunat intr-un an peste 150.000 de abonati si 15.000.000 de vizualizari pe YouTube.
Dorian Popa are peste un milion de abonati pe canalul lui de YouTube, iar vlogurile zilnice pe care le posteaza aduna cateva sute de mii de vizualizari si intra instant in topul celor mai populare clipuri.
Daca in sezonul rece suntem "abonati" la viroze, gripa si alte infectii respiratorii, vara ne confruntam mai frecvent cu infectii digestive.
RPG Security asigura monitorizarea sistemelor de detectie si alarmare impotriva tentativelor de efractie folosind unul dintre cele mai moderne DISPECERATE din lume, capabil sa preia si sa gestioneze informatii in mod simultan, de la mai mult de 300.000 de abonati, folosind mai mult de 80 de linii conventionale de comunicatie, terestre, GSM-GPRS, GPS si radio.
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
google-analytics.com