RPG Security va participa, in calitate de partener, la Conferinta Nationala de Farmacie Editia 2015 - 11-14 noiembrie - Crystal Palace Ballrooms Bucuresti.
La acest eveniment medical national, organizat sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania, vor participa peste 1.500 farmacisti si asistenti farmacisti din toata tara, iar diplomele sunt dublu creditate (pentru farmacisti si medici) fiind purtatoare de credite EFC si EMC.
RPG Security asigura monitorizarea sistemelor de detectie si alarmare impotriva tentativelor de efractie folosind unul dintre cele mai moderne DISPECERATE din lume, capabil sa preia si sa gestioneze informatii in mod simultan, de la mai mult de 300.000 de abonati, folosind mai mult de 80 de linii conventionale de comunicatie, terestre, GSM-GPRS, GPS si radio.
Misiunea RPG Security este de a proteja obiectivele clientilor, in cele mai bune conditii, beneficind de tehnologie performanta, redundanta (back'up extern) si nu in ultimul rand de proceduri auditate permanent in conformitate cu standardul ISO 28000.
Serviciul de INTERVENTIE este asigurat de foarte multe echipaje de interventie ce acopera intreg Bucurestiul si zonele limitrofe, din judetul Ilfov.
RPG Security: de 18 ani generam incredere!