Cautare

13215 de rezultate pentru "liceul mihai viteazu bucuresti" (4.50 secunde)
Pare greu de crezut, dar si Mihai Petre se considera in stare sa candideze pentru o functie atat de importanta, si anume cea de primar al municipiului Constanta.
Pe 25 februarie, Mihai Margineanu a prezentat in concert la Sala Palatului coloana sonora a serialului Las Fierbinti si cel mai nou album al sau, Fum de taverna.
Mihai Imbrescu se numea. ... Bunicul meu, cel care m-a crescut, a fost detinut politic In acest context, Sorin Grindeanu a dezvaluit in continuare ca este nepotul unui detinut politic, Mihai Imbrescu, luptator in miscarea de rezistenta anticomunista din Banat: ... Mihai Imbrescu se numea. ... - Mihai Gadea: ... - Mihai Gadea: ... - Mihai Gadea:
Primul copil al familiei este Mihai, care s-a nascut in 2003 si a fost botezat Mihai dupa numele mamei sale si dupa al doilea prenume al lui Sorin Grindeanu, pe care il mai cheama si Mihai. Mihai s-a nascut pe vremea cand tatal sau era viceprimar in Timisoara.
ßi tot in aceste zile, a aparut in librarii cartea "Marele rapt regal" a lui Mihai Pelin, cea mai argumentata prezentare - pana la o proba contrarie, daca va exista - a disparitiei din tara a 42 de tablouri din galeria pe care Carol I decidea, prin testament, ca va ramane pentru totdeauna si in intregul sau in tara ca proprietate a Coroanei Romane".
Costume populare, buciumasi, paine si sare, cantece populare, urari de bine si imbratisari fratesti au marcat momentele inaugurarii punctului de trecere a frontierei romano-ucraineane Sighet-Solotvino si a podului peste Tisa, festivitati la care au fost prezenti atat presedintii Romaniei si Ucrainei, cat si seful Delagatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Donato Chiarini.
Un grup format din 20 de tineri, de la liceele de arta "Nicolae Tonitza" si "Dimitrie Paciurea" din Bucuresti, vor participa, intre 2 si 11 septembrie a.c., in cadrul proiectului cultural "Dobrogea-diversitate etnoculturala si interactiune sociala prin pictura", editia a II-a, finantat de Administratia Fondului Cultural National, la o tabara de pictura organizata de Asociatia RoBizArt din Bucuresti.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Potrivit primarului din comuna Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni (foto), de la 1 iunie a. ... Le-am trimis nenumarate somatii de plata, dar fara folos, pentru ca o parte din proprietari sunt din Bucuresti, Cluj sau Craiova.
In Bucuresti, in Parcul Tineretului, intrarea dinspre Bd. ... In cluj-Napoca, in Piata Mihai Viteazu 3. In Craiova, in Parcul Nicolae Romanescu.
Caragiale Bucuresti. Carmen Stanescu s-a nascut la 29 iulie 1925, in Bucuresti. ... Caragiale din Bucuresti. ... Dona Uracca in Cidul de Pierre Corneille (regia Mihai Berechet, 1959); ... Nina in Al patrulea anotimp de Horia Lovinescu (regia Mihai Berechet, 1969);
Recent, la o celebra pizzerie din Bucuresti a avut loc vernisajul expozitiei de caricatura In pana lui Boboc. Caricaturistul Mihai Gabriel Boboc expune lucrari cu un discurs social sau politic divers, o incursiune inedita, dar si amuzanta in universul cotidian.
Avocatul Cristian Iordanescu (foto), decanul Baroului Bucuresti, s-a intalnit ieri-dimineata cu membri ai CNSAS pentru a da detalii despre modul in care Securitatea racola sau incerca sa racoleze copii, el fiind chiar unul dintre acestia. ... "Aveam 16 sau chiar 15 ani, caci am terminat liceul la 17.
I-au incantat timp de o ora pe cei 300 de medici pediatri, romani si bulgari, in Sala Grand Ballroom de la Marriott Bucuresti, care i-au aplaudat indelung. ... In 1999 a absolvit liceul in orasul sau natal, specializat in muzica. ... In anul 1997 a absolvit Liceul umanist Konstantin Preslavsky.
In anul 1957, se muta la Iasi si este inscris la Liceul National. ... Se transfera la Liceul Costache Negruzzi, renunta la vioara, se muta de la clasa de Real (sta prost cu matematica) la una de Uman si declara ca se pregateste pentru medicina.
Organizatia Salvati Copiii, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia Audiosofia, Fundatia Sense International, Liceul Special Moldova Targu Frumos, Asociatia Young Goldfish, Asociatia pentru Dezvoltare Urbana.
Dupa absolvirea studiilor secundare la liceul Andrei Saguna si la liceul Unirea din Brasov, a urmat cursurile Institutului de Educatie Fizica si Sport din București, pe care le-a finalizat in anul 1966.
5 (NicolaeTitulescu), iar liceul l-a urmat la Colegiul Agricol Sandu Aldea. S-a numarat printre adolescentii care au facut liceul CA LA CARTE, a dat doua examene. Apoi a urmat Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, din Bucuresti, si este de profesie inginer diplomat.
Artistul s-a nascut pe 23 martie 1949 la Bucuresti si a fost interesat de muzica din copilarie. ... A terminat "Liceul Lazar" si apoi a absolvit Institutul de Constructii in anul 1974.
google-analytics.com