Cautare

10749 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (3.27 secunde)
"Liceul este o perioada a provocarilor chiar si in absenta problemelor materiale.
La doar 16 ani, adolescenta, care invata la Liceul de Arte, a transformat peretii cu var scorojit intr-o adevarata oaza de natura. ... Peretii cu var scorojit au fost acoperiti cu flori pictate cu maiestrie de eleva care invata la Liceul de Arte Hariclea Darclee din Braila.
Cum am putea explica faptul ca, desi Craiova este saraca in zone verzi, s-a aprobat distrugerea unui astfel de spatiu pe linga Liceul Pedagogic, pentru construirea de locuinte particulare?
Pustanii de 14-15 ani au fost supusi primului lor test major, care sa-i separe pe cei care au dreptul sa urmeze liceul la o unitate scolara de prima mana de cei “condamnati“ sa-si urmeze studiile la un amarat liceu de cartier.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
Pe langa puncetele de lucru de la Timisoara si Bucuresti, firma Procter&Gamble intentioneaza sa deschida o fabrica in localitatea prahoveana Urlati.Fabrica, in care se vor produce sampon si gel de dus, va fi situata pe un teren de 25 de hectare, care apartine Parcului Industrial Ploiesti, iar investitia s-ar putea ridica la aproximativ 50 de milioane de euro, urmand sa fie create aproape 300 de locuri de munca.Investitia face parte din programul de extindere a Parcului Industrial Ploiesti si in alte zone ale judetului, dupa ce suprafata totala a parcului, de aproximativ 160 de hectare, a fost ocupata in proportie de 100 %.
Guvernul ia în calcul construirea unui parc industrial la Craiova, pentru a sustine investitiile furnizorilor Ford.
Cu un trecut industrial marcat de evenimente istorice, Hotelul Caro s-a dezvoltat treptat, incepand cu perioada interbelica. ... Cum hotelul Caro este un business de familie, cele 84 de camere renovate aduc progresul tehnologic in contextul conservarii unui stil architectural autentic, care sa aminteasca de trecutul sau industrial, autohton.
I pct.56 din Legea nr.278/2006 pentru modificarea si completarea Codului penal (adoptata in perioada in care erati deputat PDL in Parlamentul Romaniei).
Ati predat Aeronautica la Liceul Industrial nr. 1 pana in 1990. Va e dor de catedra? Radu Berceanu: Uneori da.
Sunt tehnician de prelucrare a lemnului si am predat sculptura la Liceul Industrial din Sfantu Gheorghe in perioada 1984 - 1990.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Scopul vizitei la Satu Mare a fost gasirea de oportunitati de afaceri pentru investitorii italieni atit in domeniul agricol cit si in domeniul industrial.
Acordul, care se va aplica in domeniile "industrial, institutional si ethnic", vizeaza intensificarea schimburilor dintre IMM-uri si dinamizarea relatiilor dintre promotori.
In cadrul targului colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end, gasiti si un stand cu bijuterii superbe, din argint, de firma si industrial, amestecate:
Pe traseul destinat vizitarii a urmat Sala Tache Ionescu, decorata in stil persan, cu decoratiuni din aur industrial si lemn de nuc, cu candelabre din cristal de Medias.
Companiile de drumuri, poduri si constructii din China vor sa se asocieze cu firme romanesti pentru infiintarea unui parc industrial, a declarat ieri Viorel Marian Pana, presedintele Grupului de afaceri romano-chinez.
Fermele industriale din Romania sunt protejate Reprezentantii UCPR spun ca pasarile din fermele de tip industrial din Romania nu prezinta nici un fel de risc pentru sanatatea omului pentru ca fermele de acest tip sunt „foarte bine inchise, ceea ce inseamna ca nu patrunde nimic din exterior catre interior“.
Municipalitatea a anuntat ca intr-un viitor foarte apropiat vom avea la marginea orasului un adevarat parc industrial. "Incep lucrarile la Parcul Industrial.
Municipalitatea a anuntat ca intr-un viitor foarte apropiat vom avea la marginea orasului un adevarat parc industrial. "Incep lucrarile la Parcul Industrial.
google-analytics.com