Cautare

11 de rezultate pentru "laminorul sa" (5.58 secunde)
Termenul limita pentru depunerea ofertelor de cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la societatea Laminorul Braila a expirat fara a exista un investitor dispus sa preia firma.
Consiliul Concurentei obliga societatea Laminorul Braila sa returneze imprumutul de 95 de miliarde de lei acordat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), impreuna cu dobanzile aferente, pentru ca finantarea incalca legislatia referitoare la ajutorul de stat.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a lansat la privatizare ieri, pentru a patra oara in acest an, societatea Laminorul Braila, dupa ce a respins singura oferta depusa la precedenta incercare, depusa de firma daneza Danscan Steel.
Intre companiile care fac parte din Prioritatea 1 sunt si nume grele precum Tractorul si Rulmentul din Brasov, Electroputere Craiova, Laminorul Braila sau Aversa Bucuresti. ... Laminorul din Braila, unde AVAS are un control de 69,99%, este la randul ei curtata de o firma romaneasca.
Compania ArcelorMittal Galati a finalizat implementarea sistemului de control automat al profilului si grosimii tablei pentru Laminorul de Tabla Groasa nr.
Zeci de sepepisti si de organizatori au calcat pe bataturi, atat la propriu cat si la figurat, ziaristii chemati sa relateze despre o vizita ce nu a rezolvat si nu va rezolva nimic.
Mittal Steel va trebui sa cheltuiasca in acest an nu mai putin de 53,4 milioane de dolari pentru realizarea investitiilor tehnologice si de protectie a mediului, conform angajamentelor asumate in contractul de privatizare al Sidex.
Cele cinci sindicate din SC Alro SA si doua sindicate din fosta Alprom, care a fuzionat cu Alro anul trecut, au semnat luni, cu o intarziere de aproape o jumatate de luna peste termenul legal, contractul colectiv de munca pentru 2007.
Asigurarea pazei la instalatiile care au fost oprite temporar din functiune pentru a nu intra in vizorul celor care doresc sa scoata un ban din sustragerea diferitelor componente se afla in atentia conducerii Combinatului.
Conducerea companiei Alro Slatina a anuntat inceperea unui program de disponibilizare a 493 de salariati, care trebuie sa se incheie pana in iulie. ... Ar fi nefiresc sa dai oamenii afara in conditiile in care ai profit, iar Alro a avut profit si in primul trimestru al acestui an.
Vor mai fi fiind cateva mii din afara Romaniei cu stiinta de internet si timp liber la dispozitie sa urmareasca ziarele si site-urile politice. ... Sa le luam pe rand.
Ca Politia Baneasa pare sa nu aiba cunostinta de incident este, potrivit acelorasi locuitori ai orasului, consecinta directa a faptului ca Metin Cerchez a reusit sa-i convinga - prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe - pe lucratorii de politie, sa nu cunoasca detaliile incidentului.
Ca Politia Baneasa pare sa nu aiba cunostinta de incident este, potrivit acelorasi locuitori ai orasului, consecinta directa a faptului ca Metin Cerchez a reusit sa-i convinga - prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe - pe lucratorii de politie, sa nu cunoasca detaliile incidentului.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifesteā€.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Prefectul a dispus ca telefoanele membrilor comandamentului sa fie puse la dispozitia localnicilor judetului in orice moment.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com