Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (3.19 secunde)
Abia au trecut cateva zile de cand oficiali ai UE ne recomandau sa nu speculam politic Acordul de parteneriat si Strategia pentru absorbtia fondurilor europene 2014-2020 si iata ca senatorii opozitiei s-au si repezit, cu o motiune chiar pe tema incriminata.
Senatorul Sorin Bota, vicepresedinte al Comisiei de Buget Finante din Senat,ii acuza pe incompetentii din PDL care franeaza tot ceea ce inseamna fonduri europene.
Aflat la Craiova pentru o intalnire cu mai-marii administratiei doljene, raportorul general al bugetului Uniunii Europene pe anul 2006, europarlamentarul Giovanni Pittella, s-a declarat optimist in privinta sanselor Romaniei de a intra in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.
La eveniment participa oameni de afaceri italieni din domeniul constructiilor, industriei usoare, firme specializate in absorbtia de fonduri structurale si folosirea energiei verzi.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, recent, pachete de produse si servicii destinate finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de entitati publice si/sau private din Romania, a anuntat banca.Pachetul EU Agri BCR, primul dintre aceste produse, este destinat finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de microfirme, persoane fizice autorizate, asociatii familiale, asociatii de producatori, IMM-uri, firme mari, autoritati locale mici - comune, situate pe teritoriul Romaniei, in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala.Al doilea, pachetul EU Competitiv BCR este destinat finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de companii mari sau IMM-uri, situate pe teritoriul Romaniei, in cadrul Programului Operational de Crestere a Competitivitatii Economice.Pachetul EU Infrastructura BCR este destinat finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de entitati publice de pe teritoriul Romaniei, in cadrul Programului Operational Regional si respectiv Programului National de Dezvoltare Rurala.
De ce Polonia atrage de doua ori mai multi bani decat noi Suntem ultimii la atragerea de fonduri europene structurale, Polonia fiind cu mult inaintea noastra, arata o analiza comparativa realizata de economistul sef al UniCredit Tiriac, Dan Bucsa .
Mai multi experti contabili activi, inactivi si stagiari din Craiova, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri local au participat ieri la sediul Filialei doljene a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (CECCAR), la un seminar dedicat atragerii de fonduri europene in Dolj.
Proiectul de lege prevede prin amendamentele adoptate ca "in anul 2012, cuantumul brut al salariilor de baza/soldelor funcției de baza/salariilor funcției de baza/indemnizațiilor de incadrare se menține la acelasi nivel cu cel ce se acorda personalului platit din fonduri publice pentru luna decembrie 2011".
Proiectul de lege prevede prin amendamentele adoptate ca "in anul 2012, cuantumul brut al salariilor de baza/soldelor functiei de baza/salariilor functiei de baza/indemnizatiilor de incadrare se mentine la acelasi nivel cu cel ce se acorda personalului platit din fonduri publice pentru luna decembrie 2011".
In deschidere, presedintele fundatiei l-a prezentat pe profesorul italian Ernesto Carpentieri, presedintele Academiei Europene pentru Relatii Economice si Cultrurale de la Roma (AEREC), salutand cu satisfactie acceptul acestuia de a deveni primul membru de onoare international al Clubului de la Bucuresti.
Romania, in fruntea Consiliului Uniunii Europene(Autoare: ... Si aceasta, intr-o perioada nu tocmai linistita - iesirea Marii Britanii din UE, alegeri europene. Dar, in acelasi timp, este si o oportunitate de a contribui la pastrarea unitatii europene si la consolidarea proiectului european.
Principalul beneficiar al zborurilor este Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, chiar in programul zborurilor umanitare din programul de transplant de organe.
Solista, ce avea doar 43 de ani, urma sa efectueze un transplant de ficat, insa starea sa de sanatate s-a agravat in ultimele patru luni, perioada in care i-au cedat mai multe organe si in care a trait doar conectata la aparate.
Cele sapte persoane aflate la bordul aeronavei, doi membri ai echipajului si cinci medici, se deplasau la Oradea pentru o operatie de prelevare de organe pentru transplant.
Doar profesionalismul, daruirea si dorinta de a se specializa in tehnica de transplant l-au facut sa se afle in acel avion, in drum spre o prelevare de organe.
Si pentru ca lucurile bune merita a fi evidentiate, as dori sa salut decizia Ministerului Sanatatii de a relua, incepand cu acest an, efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro si embriotransfer in cadrul Programului national de transplant de organe, tesuturi si celule de origine umana.
Mihai Lucan a discutat despre Rolul medicului de familie in transplantul de organe, afirmand ca Rata de transplantare este mult sub cerere, in special din cauza factorilor psiho - sociali care influenteaza rata donarii.
Redactia Economica ) Redactia Economica continua sa studieze rezultatele testelor de stres organizate de Autoritatea Bancara Europeana pentru a releva starea de fapt a sistemului bancar european si a arata magnitudinea indatorarii guvernului Boc fata de bancile europene.
Ajung astfel, stimati colegi, la tema extrem de actuala si de o vadita importanta nationala, anume Strategia Uniunii Europene de Dezvoltare a Regiunii Dunarii, poate mai cunoscuta dumneavoastra sub numele de Strategia Dunarii.
In aceasta perioada, statul roman definitiveaza procesul de infiintare a punctelor de inspectii sanitar-veterinare care vor functiona in cadrul vamilor autohtone, acesta fiind unul dintre elementele pe care autoritatile centrale le au in vedere pentru a le realiza in decursul celor cateva luni care mai despart tara noastra de momentul aderarii la Uniunea Europeana, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, la deschiderea seminarului "EU Meeting Days", organizat, in perioada 13-15 iulie a.c., la Sinaia, de Delegatia Comisiei Europene in Romania pentru jurnalistii romani.
google-analytics.com