Cautare

463 de rezultate pentru "elevi" (2.64 secunde)
Facilitarea accesului la educatie de la varste fragede, reducerea numarului de elevi cu performante slabe si a absentelor nemotivate si recuperarea scolara prin programe de tipul "a doua sansa" sunt cateva dintre aceste politici.
Aceasta lipsa de interes pentru probleme concrete ce afecteaza o categorie specifica de elevi este discriminatorie si cat se poate de ilegala, intrucat contravine prevederilor articolului 84, alin (3) din Legea Educatiei Nationale.
Proiectul a avut ca scop dezvoltarea abilitatilor de integrare pe piata muncii a 80 de tineri elevi din ani terminali prin servicii inovatoare de practica in intreprindere simulata, de-a lungul a 19 de luni si prin furnizarea de servicii de consiliere si orientare profesionala.
Ziua de luni, 16 septembrie, a insemnat pentru ASR Principele Radu al Romaniei intalnirea cu sute de elevi si parinti din Adjud si Buzau, unde Alteta Sa a asistat la deschiderea de an scolar si a vorbit despre importanta cititului.
Din 850 de elevi mai invata la acest liceu 150 care continua sa creada in Romania, in limba romana. ... Oameni precum Directorul Liceului "Lucian Blaga" sunt pedepsiti pentru ca au curajul sa vorbeasca si sa-i invete pe elevi in limba romana.
Vorbim adesea despre eficienta sistemului educational, despre coeficienti de performanta, despre diversi indicatori care ne-ar indica masura in care invatamantul isi indeplineste sarcina catre elevi.
Piesa, care a avut premiera pe scena Teatrului Nottara in 22 februarie 1992, o are in rolul principal pe regretata actrita Ruxandra Sireteanu, care interpreteaza rolul Elenei Sergheevna, o profesoara de matematica pe care cativa elevi de liceu incearca s-o convinga sa le schimbe tezele cu unele rezolvate corect.
17 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un week-end, impreuna cu familiile lor, la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate.
Romania are una dintre cele mai mari rate de abandon scolar din Europa, cu aproape 20% dintre elevi care renunta la scoala inainte de finalizarea invatamantului obligatoriu de 10 clase.
Consiliul National al Elevilor este structura de baza care are rolul de a reprezenta un punct intermediar intre elevi si corpul didactic, de a fi un factor al respectarii principiilor democratice in scoli.
Astfel, vorbim adesea despre eficienta sistemului educational, despre coeficienti de performanta, despre diversi indicatori care ne-ar indica masura in care invatamantul isi indeplineste sarcina catre elevi.
"Drogurile ii imping pe tineri la suicid" Pentru ca norma efectivului de elevi a unui profesor consilier scolar este de 800 de elevi si pentru ca salariul nu ii motiveaza, de multe ori si psihologii au nevoie de psihologi.
Pana in prezent, specialistii organizatiei au vizitat 10 scoli si au discutat cu aproximativ 1.000 de elevi referitor la acceptarea si integrarea in grup a elevilor cu nevoi speciale, diagnosticati cu boli cronice, precum si a celor care au dizabilitati fizice sau intelectuale.
Fundatia Orange include in strategia sa de integrare sociala a persoanelor defavorizate un nou domeniu - educatia digitala pentru elevi din zone rurale.
Odata cu inceperea noului an scolar, multi elevi si studenti fac naveta cu trenul. Libertatea iti spune ce reduceri acorda CFR Calatori elevilor si studentilor, atat la abonamente, cat si la bilete, si ce documente sunt necesare pentru procurarea acestora.
La aceasta editie, au participat peste 310.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 682 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
CONCENTRARE 200 de elevi de la scoala Twickenham din Anglia au dat dovada de capacitate de concetrare ridicata in perioada examenelor gratie consumului de banane. ... Astfel, cercetarile au dovedit ca fructul ajuta in procesul de invatare, facandu-i pe elevi mai alerti.
CONCENTRARE 200 de elevi de la scoala Twickenham din Anglia au dat dovada de capacitate de concetrare ridicata in perioada examenelor gratie consumului de banane. ... Astfel, cercetarile au dovedit ca fructul ajuta in procesul de invatare, facandu-i pe elevi mai alerti.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
google-analytics.com