Cautare

130 de rezultate pentru "coma geta" (3.19 secunde)
A stat o saptamana in coma, timp in care foarte multe persoane s-au rugat pentru el.
E doar mentinerea in coma profunda a unui organism bolnav care tinde sa ne contamineze pe toti. Proasta gestiune a destinelor unei natii ne afecteaza pe toti, nu numai acum, dar si pe viitor, pentru ca se amaneteaza iresponsabil si soarta copiilor nostri.
O publicatie araba si una americana scrie ca fostul presedinte egiptean, in varsta de 82 de ani, ar fi intrat in coma sambata, la o zi dupa ce a cedat puterea armatei si s-a retras in statiunea Sharm el-Sheikh.
„Nu pot sa spun ca proiectul a intrat in coma, ci doar ca este intr-o perioada de acumulare! Nu am mai avut nici o intalnire cu Ministerul Administratiei si Internelor si nici cu ministrul delegat pentru Amenajarea Teritoriului, speram doar sa reluam discutiile pe aceasta tema“.
A doua zi de Pasti, localnicii si turistii si-au facut de cap - au mers la iarba verde, mancand fripturi pe ritmuri maneliste, au intrat in coma alcoolica si chiar s-au imbaiat in mare...
Doua persoane au ajuns in coma la spital dupa ce masina in care se aflau a scapat de sub control si s-a izbit intr-o curba de o ambulanta a SMURD si de autospeciala ISU Iasi care stationau pe marginea soselei, in localitatea ieseana Potingeni.
Pe 22 martie 2010 a murit Mile Carpenisan, la doar 34 de ani, dupa ce se aflase mai multe zile in coma.
De atunci au trecut cinci luni si Michael Schumacher continua sa se afle in coma.
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
”Nu cred in nici o coma, in nici o bazaconie! ... Femeia se afla in coma inca de aseara.
Apa Apa este esentiala, dar atunci cand se depasesc 6 litri, creierul se umfla ceea ce poate cauza coma sau chiar moarte.
Insa, atunci cand se exagereaza, se poate ajunge chiar la coma de la prea mult lichide. ... Riscul de coma, mai mare la sportivi Hiponatremia (nivel redus de sodiu) e o problema mai rara decat deshidratarea, dar poate fi grava.
Oboseala Geraldine Georgeou a explicat, pentru DailyMail, ca un efect secundar obisnuit al supraalimentarii este starea de letargie, cunoscuta in mod colocvial drept o coma alimentara.
O mama din Galati a fost arestata pentru tentativa de omor dupa ce si-a adus copilul in varsta de un an si doua luni in coma la spital.
Un copil de 2 ani si jumatate a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut de parintii lui, in comuna Urecheni, judetul Neamt.
Ambii au ajuns in coma la spital. La sosirea ambulantei, tanarul a devenit agresiv si i-a amenintat pe salvatori cu un cutit, iar politistii au fost nevoit sa il impuste.
Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala in coma profunda. ... Barbatul, care are aproximativ 30 de ani, a ajuns la spital in coma profunda dupa ce a fost impuscat in ceafa.
Reamintim ca tanarul intrase in coma dupa ce a primit un pumn de la un fost luptator K1, Marian Paruș, iar in cadere s-a lovit cu capul de asfalt. ... A fost dus la spitalul din Tulcea, unde a intrat in coma.
Exista insa semne imbucuratoare, pentru ca baiatul a iesit din coma. In coma a ramas, insa, pana la aceasta ora, bunica baiatului, de 76 de ani, internata la Spitalul Municipal.
De aceea nu vin turistii pe litoralul romanesc, pentru ca nu se mai asteapta ca aceste conditii sa se mai amelioreze candva..." Geta, 42 de ani, agent asigurari, Timisoara:
google-analytics.com