Cautare

1308 de rezultate pentru "codrea or victoria" (4.24 secunde)
Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la FC Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 si Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.
Virgil Codrea, liderul SED LEX Bihor, ne comunicat ca s-a obtinut, in urma negocierilor, si modificarea Legii 188/1999 privind Statutul functionarilor publici prin instituirea sistemului de avansare-tip cariera.
Cosmin Contra, Paul Codrea, Florin Cernat, Bogdan Mara, Lucian Sânmartean, Florin Bratu, Dan Alexa, Adrian Mihalcea, Nicolae Mitea, Cristian Dulca, Ionel Ganea si Iulian Arhire.Potrivit procurorilor, în dauna celor patru cluburi, s-a creat un prejudiciu de peste zece milioane de euro, reprezentând diferenta dintre sumele reale încasate prin transferurile de fotbalisti si sumele efectiv înregistrate în contabilitatea cluburilor.
Paul Codrea nu a prins nici el lotul Sienei la meciul castigat cu 4-1 in fata gruparii Palermo. Rezultate complete din etapa 25-a:
Actionarul majoritar George Copos a venit insotit de ultima achizitie a Rapidului, Paul Codrea, alaturi de care a si urnmarit meciul, de la tribuna 0.
Grigore, Oros, Glauber, Milisavljevic - Codrea - Herea, Pancu, Surdu, Teixeira - Bilasco STEAUA - RAPID 1-0 (Bourceanu 90+5) Min.
Transferurile vizate - Cristian Dulca - realizat in ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti la clubul sud-coreean Pohang Steelers - Iulian Arhire - de la clubul Otelul Galati la Pohang Steelers, realizat in martie 1999 - Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat in iunie 1999 - Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistrita la VfB.Stuttgart, din iulie 1999 - Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la F.C.
Codrea, C. Lazar - M. Aliuta (68 C. Moti) - M. Niculae, Fl. Costea. Antrenor: Victor Piturca A marcat: R.
Rosu, Codrea - Ad. Voicu, Matis, Llullaku - Batin Rezerve: Silveanu - Chereches, L. Ion, M. Dumitru, Casap, Nic. Pirvulescu, Plazonja, Sokovic, N.
Pentru ca un Goian, un Dica, un Lobont, un Banel Nicolita sau un Margaritescu nu e cu nimic mai prejos si merita aceleasi laude ca si Chivu, Mutu, Tamas, Marica ori Codrea.
Cu Lituania nu au fost prezenti Mutu, Chivu si Rat, acum nu sunt Radoi, Nicolita, Dica, Ghionea, Contra, Codrea si cei doi Niculae.
Victoria lui Traian Basescu a aruncat in haos scena politica romaneasca. ... Este adevarat ca victoria lui Basescu a rasturnat si aici situatia, transformand UDMR din primadona in pion secund, ajuns in siajul PUR.
Dupa "marele troc" facut cu democratii sau, mai bine zis, cu presedintele Traian Basescu, liberalii s-au strans in palatul sefului lor, fie pentru a-si linge ranile, fie pentru a sarbatori victoria comisarului european si a pune bazele strategiei pe care PNL o va aplica in perioada de dupa aderare.
ßefa bufetului de la Palatul Victoria, Adriana Misirgic, a justificat decizia prin lipsa unui mobilier suplimentar. ... Restrictiile si noile reguli i-au nemultumit pe multi functionari guvernamentali din Palatul Victoria, care au declarat ca nu se asteptau ca "restructurarea si reorganizarea Guvernului sa inceapa cu bufetul".
Basescu s-a aratat nemultumit si de absenta lui Tariceanu de la consultarile de la Palatul Victoria, mai ales ca acesta anuntase, cu o zi in urma, ca va participa.
Sindicalistii care au protestat la sediul Guvernului i-au invitat pe membrii Executivului sa vina in mijlocul lor la mitingul din 19 mai, "daca au curaj" si le-a recomandat sa paraseasca Palatul Victoria si sa se mute "in formol la Antipa".
HotNews informeaza ca presedintele Basescu a discutat cu premierul Boc, la Palatul Victoria, dupa sedinta de Guvern de miercuri 3 noiembrie 2010, pe tema efectelor deciziei Curtii Constitutionale.
Un steag national urias a fost expus pe frontispiciul cladirii Palatului Victoria Un steag tricolor urias a fost expus, sambata, de Ziua Nationala a Romaniei, pe frontispiciul Palatului Victoria.
Primaria Slatina vrea sa preia fostul cinematograf Victoria. ... "Intentionam sa preluam si cinematograful Victoria, iar in scurt timp vom inaugura si cinematograful Alutus", a declarat Valcov. Cinematograful Victoria nu mai functioneaza de aproximativ 15 ani.
Echipa din Medias a fost dominata la toate capitolele la Targu Jiu si nu a amenintat nici un moment victoria baietilor lui Nikolic. ... Victoria i-a fost dedicata lui Viorel Mocanu, care si-a serbat aniversarea chiar in ziua jocului.
google-analytics.com