Cautare

63607 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (6.31 secunde)
A ajuns o rusine sa scrii articole optimizate SEO (Autor: ... Azi, Emil a scris un text super despre articole optimizate SEO.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
In articol ni se mai spune ca PSD urma sa introduca in stadion sub supravegherea lui Claudiu Craciun (protestatarul aripii moderate si a activistilor de mediu din Piata Universitatii - n.a.) bannere "infasurate pe corpul" a "zeci de fete" mizand pe faptul ca in cazul doamnelor si domnisoarelor controlul corporal este mai lejer.
Din 15 ianuarie incepe perioada soldarilor de iarna.
O mare parte o gasiti acolo, dar din nostalgie imi face placere sa rescriu aceste randuri.
Liderii PSD s-au intrunit ieri in sedinta ordinara saptamanala, pe ordinea de zi figurand discutia asupra formei finale a documentului de sesizare a Curtii Constitutionale privind initierea procedurilor de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
Cu toate ca aceste exemple arata doar situatii in care miza a fost umorul, in alte cazuri, utilizatorii au facut modificari unor pagini cu scopul de a face bani.
Constitutia neconstitutionala Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au decis ca mai multe articole din Constitutia facuta de presedintele Traian Basescu sunt neconstitutionale. Acestia s-au referit la mai multe articole dn proiectul trimis de presedintele Traian Basescu, printre care confiscarea averilor dobandite licit.
Deputatii si senatorii au finalizat, luni seara, dezbaterea si votul pe articole, urmand ca marti sa se intre in dezbaterile pe anexele legii, incepand cu ora 9.00.
Desi societatea, de cele mai multe ori, ne impinge la consum sexual, exista o categorie de persoane care nu simt nevoia sa faca sex. ... Pe scurt, o categorie de persoane neinteresata de o activitate sexuala regulata. ... Statisticile arata ca 1% din populatia planetei nu simte dorinta sexuala.
In urma reprosurilor facute de reprezentantii intreprinzatorilor mici si mijlocii din oras, consilierii locali au decis sa modifice hotarirea Consiliului Local ce face referire la taxa pe activitati cu impact de mediu.
Am decis cu o strangere de inima sa public aceasta Analiza astrografologica executata amical de dr.
Lucian Bute a declarat ieri, la plecarea spre Canada, ca se gandeste sa atace alte centuri mondiale, nu doar pe cea a categoriei supermijlocii, versiunea IBF, pe care a pierdut-o in fata lui Carl Froch Pugilistul roman Lucian Bute si-a incheiat vacanta in Romania.
Camerele reunite ale Parlamentului au reusit ieri performanta ca, in aproximativ doua ore de dezbateri, sa finalizeze votul pe articole la proiectul bugetului de stat pe 2007, dezbatand ultimele 13 articole din lege, inclusiv amendamentele respinse.
Astfel, in perioada 18 octombrie - 23 decembrie, clientii Hornbach vor putea alege din cele peste 1.400 de articole de sezon pe care le vor avea la dispozitie pe rafturile magazinelor.
Cum apreciati dumneavoastra pe cei care, profitind de nevoia normala a oamenilor de a-si ingriji sanatatea, utilizeaza necesitatea aprovizionarii cu medicamente a farmaciilor si spitalelor in scopul dobindirii de substantiale profituri personale, fara sa le pese ca aceasta activitate a lor poate provoca multe drame in rindul bolnavilor saraci?
Boxerul Lucian Bute a declarat, astazi, la plecarea spre Canada, ca spera ca intr-un an sa revina in Romania cu centura de campion mondial, luand in calcul chiar si varianta sa lupte pentru titlul suprem la o alta categorie, informeaza Mediafax. ... Mai sunt si alte centuri la categoria mea.
Din categoria celor care manifesta o "frigiditate nativa" fac parte acele foarte rare femei care sustin ca nu au simtit niciodata atractie sexuala pentru vreun barbat, ca nu s-au simtit niciodata sexy si nu au avut vise erotice sau dorinte.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Aceasta oferta este formata de garsoniere, apartamente sau chiar vile intregi pe care proprietarii lor le inchiriaza cu ziua, cu saptamana sau cu luna.
google-analytics.com