Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, organizeaza si anul acesta Targul de Craciun in toate magazinele proprii.
Astfel, in perioada 18 octombrie - 23 decembrie, clientii Hornbach vor putea alege din cele peste 1.400 de articole de sezon pe care le vor avea la dispozitie pe rafturile magazinelor.
"An de an, inca de la intrarea pe piata locala in 2007, ne-am dorit sa aducem mai aproape de clientii nostri spiritul Sarbatorilor. Prin organizarea acestui targ raspundem nevoilor celor care sunt in cautarea de produse destinate Sarbatorilor, iar in acest an ne-am diversificat sortimentul tocmai pentru a oferi cea mai larga gama de produse specifice sezonului", a declarat Mugurel - Horia Rusu, directorul general al Hornbach Romania. Targul de Craciun organizat de Hornbach in acest an se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 200 de mp, in fiecare magazin in parte. Acesta va pune la dispozitia clientilor peste 1.400 de articole de sezon, de doua ori mai multe comparativ cu anul trecut. Printre acestea se numara globuri, produse de iluminat, brazi, decoratiuni si multe altele, toate avand o calitate ridicata si un pret foarte bun.
"Pe toata durata targului, clientii Hornbach vor avea posibilitatea de a-si alege de la raft produsele preferate, cum ar fi, 50 de articole de globuri diferite, 200 de articole decorative pentru iluminat, dintr-o gama diversificata si bogata de brazi de Craciun si multe alte produse potrivite acestei Sarbatori", a mai adaugat Mugurel - Horia Rusu.
"Brazii se vor alatura treptat celorlalte sute de produse existente in zona de gradina a magazinelor noastre, zona ce se intinde pe o suprafata de 5.300 mp", a mai spus Mugurel - Horia Rusu.